Säljare till mySafety

Säljare till mySafety

Vi tänker skriva en transparent annons, cut the crap och gå rakt på sak. Vi behöver hjälp. Hjälp med att sälja våra försäkringar på ett nytt sätt. Vi söker inte dig som bara vill ha en heltidstjänst, bra lön och en relevant titel. Vi söker dig som vill ta dig an utmaningar, motbevisa - sätta eld på det gamla, riva ut fördomar och det förväntat tråkiga med försäkringar (vi tycker försäkringar är the shit, men alla tycker inte det och vi tänker inte låtsas tro något annat). Vi söker dig som vill utmana. Göra något galet. Engagera.

Vi söker dig som vill bidra med nytänk, nyfikenhet och energi till vårt säljteam på mySafety i Stockholm/hybrid.

Vi tror att du:
  • Är en prestigelös person som brinner för grymma kundmöten och kundfokuserat sälj
  • Vågar utmana, komma med galna idéer, vågar testa för att lära
  • Trivs i en säljande organisation och drivs av att jobba mot uppsatta mål
  • Är öppen och kommunikativ och trivs bra med både självständigt arbete och med att arbeta i team
I rollen som säljare (telemarketing) kommer du att arbeta med utgående försäljning av försäkringar via telefon tillsammans med ett team på ca tio personer. Vi erbjuder flexibilitet och du kommer att kunna variera arbete hemifrån med arbete från vårt kontor med havsutsikt.

Är du den vi söker?

Skicka ditt cv till rekrytering@mysafety.se. Intervjuer kommer att hållas löpande. Har du frågor om rollen eller säljteamet, kontakta Marie Blomkvist, Head of Customer Care and Direct Sales på marie.blomkvist@mysafety.se.

Om mySafety - försäkringar för en digital värld

mySafety Försäkringar har i över 20 år utmanat försäkringsbranschen med innovativa lösningar för såväl nya som gamla problem och brott. Vi är ledande inom bedrägeri- och ID-skyddsförsäkringar samt andra trygghetstjänster som förenklar i vardagen. Våra försäkringar skyddar privatpersoner och företag i Norden.

mySafety Försäkringar är en del av mySafety Group.