Teamchef till mySafety

Teamchef till mySafety

Dina arbetsuppgifter

Just nu söker vi en Teamchef till vår kund mySafety. I din roll som Teamchef har du resultatansvar för försäljning och kvalité inom ditt team och din roll är att coacha, stötta och arbetsleda dina medarbetare i deras dagliga arbete. Du jobbar med löpande uppföljning, medlyssning, coachande samtal och medarbetarsamtal samt att du har ett nära samarbete med de andra Teamcheferna på avdelningen.

Du rapporterar direkt till Chefen för nykund. Idag arbetar ca 70 st Försäkringsförmedlare på Stockholmskontoret.
Företaget sitter i ljusa fräscha lokaler på Gärdet i Stockholm. Arbetstiderna är 8:00-17:00 måndag till fredag.

Några av dina ansvarsområden:
  • Hålla i medarbetarsamtal
  • Coacha, stötta och utmana dina medarbetare i deras arbete
  • Bemanning och utveckling av teamet
  • Säkerställa att arbetsrutiner och riktlinjer följs
  • Följa upp resultat för dina medarbetare, både på team och individnivå
  • Strategiskt fördela kampanjer mellan Försäkringsförmedlarna i ditt team
Din profil

Vi söker dig som har arbetat som Teamledare i minst 2 år. Ett plus är om du har erfarenhet av att arbeta inom bank, finans eller försäkring. Som person är du engagerad, öppen och ansvarstagande. Du brinner för att coacha och utveckla din personal, samt att du drivs av resultat. Du leder du din grupp genom att var ett gott föredöme och genom att skapa ett inspirerande arbetsklimat. Vi ser även att du tycker om att arbeta i en föränderlig miljö och att du har lätt för att komma med nya idéer som leder till utveckling. Du har ett starkt ordningssinne och är strukturerad, samt att du tycker om att arbeta i högt tempo.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Siri Hågefalk på telefon 076-869 30 58 eller siri@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012

Sökord: Teamledare, Teamchef, Team Manager, Teamcoach
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 nov (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

mySafety Försäkringar - försäkringar för en digital värld. mySafety erbjuder försäkringar för nya vardagsproblem och brott, till både privatpersoner och företag. Vi är ledande inom ID-skyddsförsäkring, Digitalskydd och Spärrservice samt erbjuder också andra försäkringar som ger trygghet i vardagen. Med energi, engagemang och effektivitet hittar vi nya lösningar på nya problem. Vi tycker att alla förtjänar ett bra skydd i en digital värld.