mySafety Försäkringar söker Partner Manager

mySafety Försäkringar söker Partner Manager

Vi är ett expansivt och innovativt företag med en spännande portfölj av försäkringar och tjänster som bidrar till att skapa personlig trygghet och ett säkrare samhälle.

Vill du ta nästa steg din karriär och vara med i vidareutvecklingen av vårt partnersälj? Hos oss så har du alla möjligheter att växa, vidareutbildas och skapa en karriär hos mySafety Försäkringar. För oss är engagemang, potential och personlighet lika viktigt som arbetslivserfarenhet och ett långt cv.

Vi befinner oss i ett väldigt spännande skede där vi kommer att öka fokuset på försäljningen via partners. Vi söker därför en Partner Manager som kommer att få möjligheten att vara den drivande kraften för att vidareutveckla och förfina Partner Sales. Vi har per idag ett antal starka partners och kunder och satsar nu på en renodlad roll för att växa ytterligare inom partnerbenet. Du kommer att få ansvaret för att identifiera och driva igenom partnerskap med värde för partnern, mySafety och slutkonsumenten.

Vi erbjuder:
  • En dynamisk arbetsplats med högt tempo inom ett innovativt bolag
  • Snabba beslutsvägar, platt organisation
  • Entreprenöriell känsla
  • Stor frihet under ansvar med möjligheten att sticka ut och växa genom starka resultat
  • Marknadsmässig lön och rörlig provision
Om dig som säljare:
  • Minst 5 års erfarenhet av B2B försäljning, gärna inom partnerskapsförsäljning och/eller prenumerationsmodeller
  • God kunskap och intresse för digitala affärs- och intäktsmodeller
  • Erfarenhet av egen prospektering och förhandling på c-level
  • Starkt inre driv med modet att vara kreativ hitta nya vägar
  • Vana av att jobba självständigt och att se möjligheter och våga fatta beslut
Om dig som person:
Vi söker dig som är en kommersiellt driven och lösningsorienterad säljare. Du är kreativ, har en stark initiativförmåga, är förtroendeingivande och har en naturlig affärsmässighet. Du är van vid att skapa resultat genom högt tempo, aktivitet och strukturerad bearbetning av marknaden. Du är strukturerad av din natur och älskar att nätverka och knyta nya kontakter ligger dig nära.

Känner du igen dig i beskrivningen så vänta inte. Ansök nu!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Johnny Björklund. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Johnny på tel: 0760-001807 eller via mail: johnny.bjorklund@salesonly.se. Urval och intervjuer sker i mitten av augusti men du är varmt välkommen att söka tjänsten redan idag!

mySafety Försäkringar - försäkringar för en digital värld

mySafety erbjuder försäkringar för nya vardagsproblem och brott, till både privatpersoner och företag. Vi är ledande inom ID-skyddsförsäkring, Digitalskydd och Spärrservice samt erbjuder också andra försäkringar som ger trygghet i vardagen. Med energi, engagemang och effektivitet hittar vi nya lösningar på nya problem. Vi tycker att alla förtjänar ett bra skydd i en digital värld.

mySafety Försäkringar är en del av mySafety Group. Mer information om mySafety finns på www.mysafety.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Key Account Manager, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av SalesOnly
Sista ansökningsdag 28 aug 2019 (9 dagar kvar)