mySafety söker en kreativ och driven Produktutvecklare!

mySafety söker en kreativ och driven Produktutvecklare!

mySafety Försäkringar har sedan 20 år utmanat försäkringsbranschen med innovativa lösningar för såväl nya som gamla problem och brott. Vi är ledande inom ID-skyddsförsäkring samt andra trygghetstjänster som förenklar i vardagen. Genom partners och våra egna kanaler erbjuder vi försäkringar till privatpersoner och företag i Norden. mySafety finns till för dig alla dagar, dygnet runt.

mySafety söker en kreativ och driven Produktutvecklare!

Vill du vara med och utforma framtidens försäkringsprodukter och tjänster samtidigt som du förvaltar och förfinar befintligt produktportfölj? Söker du ett varierande arbete som kräver en mix av kunskap, kreativitet, problemlösningsförmåga, struktur och noggrannhet? Då har du nu möjligheten att få ta steget vidare i din yrkesroll inom ett företag med ambition och hunger. Hos oss kommer du att få arbeta i en bred roll med högt tempo där du är i delaktig flertalet olika frågor, områden och projekt.

Om rollen

För att vi ska fortsätta ligga i framkant och kunna ta fram nya tjänster och försäkringsprodukter som skapar genuin nytta för kunden är det viktigt att i rollen vara nyfiken och hålla sig uppdaterad på omvärlden.

I rollen kommer du att utveckla erbjudanden kopplat till såväl kundbehov som krav från lagstiftning och regelverk. En viktig del i rollen är att vara insatt i, och hålla sig uppdaterad om, de krav som finns i försäkringsbranschen, vad våra konkurrenter gör, nya och förändrade kundbehov samt nya regelverk som kan påverka försäkringsprodukter och tjänster.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Underhålla, utveckla och avveckla försäkringsprodukter och tjänster
 • Delta i projekt, driva och delta i utrednings/utvecklingsuppdrag
 • Genomföra utredning/analys av egna samt inkomna idéer
 • Utifrån förändringar i försäkringsprodukter och tjänster, se till att relevant information uppdateras och är korrekt
 • Följa försäkringsprodukternas utveckling och lönsamhet
 • Vara ett stöd till organisationen i produktfrågor
 • Vara kontaktperson till produktleverantörer
  Utbildning och erfarenhet

  Du har en akademisk utbildning inom ekonomi och/eller juridik, eller förvärvat dig motsvarande kunskaper genom din yrkesroll. Du har erfarenhet av försäkringsmarknaden från ett affärsnära perspektiv där strategiska frågeställningar förekommer, och vi ser gärna att du har arbetat några år som produktspecialist, produktägare eller produktutvecklare inom försäkring.

  Vem är du?

  Vi söker dig som har ett genuint intresse för försäkring, men även för försäkringsnära tjänster för att skapa ett bra helhetserbjudande för våra kunder. För att lyckas i rollen behöver du kunna sätta dig in i detaljer, samtidigt som du har en förmåga att tänka övergripande och innovativt. Vidare ser vi att du har ett analytiskt förhållningssätt, är affärsorienterad samt har en mycket god kommunikativ förmåga. Att planera och organisera ditt arbete effektivt är naturligt för dig. Som person är du förtroendeingivande har ett eget driv och motiveras av att samarbeta med många olika intressenter och skapa resultat genom en laginsats.

  Vi erbjuder dig

  mySafety Försäkringar är ett framgångsrikt företag som präglas utav framåtanda och stor gemenskap. Det är viktigt för oss att våra medarbetare trivs och mår bra och vi satsar därför på olika typer av personalförmåner och gemensamma aktivitet, så som olika former av personalsammankomster, kickoffs samt inspirerande föreläsningar och workshops. För rätt person finns mycket stora möjligheter att utvecklas vidare inom mySafety!

  Ansökan

  Vill du ta nästa steg i din karriär hos oss på mySafety? Välkommen in med din ansökan senast 14 februari. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
  Mer info
  Område Stockholms stad
  Yrkesroll Teknik & Ingenjör
  Typ av anställning Heltid
  Sista ansökningsdag 21 mars 2020 (26 dagar kvar)

  Om arbetsgivaren

  mySafety Försäkringar - försäkringar för en digital värld.

  mySafety erbjuder försäkringar för nya vardagsproblem och brott, till både privatpersoner och företag. Vi är ledande inom ID-skyddsförsäkring, Näthatsförsäkring och Spärrservice samt erbjuder också andra försäkringar som ger trygghet i vardagen. Med energi, engagemang och effektivitet hittar vi nya lösningar på nya problem. Vi tycker att alla förtjänar ett bra skydd i en digital värld.

  mySafety Försäkringar är en del av mySafety Group. Mer information om mySafety finns på www.mysafety.se