mySafety Försäkringar söker sommarjobbare till vår Kundservice

mySafety Försäkringar söker sommarjobbare till vår Kundservice

I en värld där både samhälls- och samtalsklimatet blir allt hårdare kämpar vi för de som inte själva kan eller orkar det. Vi tar upp kampen mot den brottslighet som organiserat bedriver sin verksamhet över nätet men också mot det näthat som drabbar såväl unga som vuxna, kända som okända. Vi vill att du ska känna dig trygg på nätet. Vare sig det handlar om att slutföra ett köp eller att lägga upp en bild på sociala medier. Vi finns för att du ska kunna leva ditt bästa liv på nätet. Ett liv utan hot, hat, kränkningar, kapningar eller stölder. Vi är mySafety Försäkringar.

mySafety Försäkringar söker sommarjobbare till vår kundservice. Arbetet som kundservicemedarbetare hos oss innebär att du kommer besvara inkommande samtal från våra kunder. Det kan handla om fakturafrågor, abonnemangsfrågor, villkorstolkning eller skadeanmälan. På avdelningen arbetar ca 20 medarbetare samt två Teamchefer. Tjänsten är placerad på vårt kontor på Gärdet i Stockholm.

Arbetsperioden sträcker sig under hela sommaren med start 17 juni och inleds med två veckors utbildning, detta för att du ska komma in i rollen på ett bra sätt och få den kunskap som krävs för arbetet.

Vi söker dig som:
  • Har hög servicekänsla och tycker det är en självklarhet att ge bra service
  • Har en förmåga att snabbt sätta sig in i nya system
  • Har tidigare erfarenhet av service och kundkontakt
  • Sprider god energi till gruppen
  • Talar och skriver svenska flytande samt grundläggande kunskaper i engelska
Vi erbjuder dig:
  • Fast månadslön 22 000 kronor
  • Bra arbetstider vår kundservice har öppet vardagar mellan 8-18 och arbetstiderna varierar enligt schema
  • Två veckors utbildning samt certifiering inom försäkringsförmedling
  • Daglig feedback/coachning från våra erfarna och motiverande teamchefer
  • Trygg anställning med villkor enligt kollektivavtal
För att bli aktuell för tjänsten krävs det att du är 18 år, tidigare ostraffad samt att du inte har skulder hos kronofogden.

Välkommen med din ansökan, intervjuer sker löpande!

mySafety Försäkringar - försäkringar för en digital värld.

mySafety erbjuder försäkringar för nya vardagsproblem och brott, till både privatpersoner och företag. Vi är ledande inom ID-skyddsförsäkring, Digitalskydd och Spärrservice samt erbjuder också andra försäkringar som ger trygghet i vardagen. Med energi, engagemang och effektivitet hittar vi nya lösningar på nya problem. Vi tycker att alla förtjänar ett bra skydd i en digital värld.

mySafety Försäkringar är en del av mySafety Group. Mer information om mySafety finns på www.mysafety.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 5 maj (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

mySafety Försäkringar - försäkringar för en digital värld.

mySafety erbjuder försäkringar för nya vardagsproblem och brott, till både privatpersoner och företag. Vi är ledande inom ID-skyddsförsäkring, Näthatsförsäkring och Spärrservice samt erbjuder också andra försäkringar som ger trygghet i vardagen. Med energi, engagemang och effektivitet hittar vi nya lösningar på nya problem. Vi tycker att alla förtjänar ett bra skydd i en digital värld.

mySafety Försäkringar är en del av mySafety Group. Mer information om mySafety finns på www.mysafety.se