Produktadministratör med systemvana sökes!

Produktadministratör med systemvana sökes!

I en värld där både samhälls- och samtalsklimatet blir allt hårdare kämpar vi för de som inte själva kan eller orkar det. Vi tar upp kampen mot den brottslighet som organiserat bedriver sin verksamhet över nätet men också mot det näthat som drabbar såväl unga som vuxna, kända som okända. Vi vill att du ska känna dig trygg på nätet. Vare sig det handlar om att slutföra ett köp eller att lägga upp en bild på sociala medier. Vi finns för att du ska kunna leva ditt bästa liv på nätet. Ett liv utan hot, hat, kränkningar, kapningar eller stölder. Vi är mySafety Försäkringar.

Är du en god administratör som dessutom har en naturlig fallenhet för att förstå uppbyggnaden i olika system? Tycker du om varierande arbetsuppgifter och att arbeta i en dynamisk miljö med stort eget ansvar? Då kan du vara mySafety Försäkringars nästa Produktadministratör.

Huvudsakliga arbetsuppgifter;
  • Du kommer i huvudsak vara det administrativa stödet på din avdelning
  • Ansvara för att konfigurera våra försäkringsprodukter i interna verksamhetssystem
  • Dokumentera produktkonfiguration
  • Skriva verksamhetskrav till externa och interna utvecklare
  • Ta fram och verifiera rapporter
  • Ta fram produktpresentationer för våra försäkringsprodukter.
  • Medverka i change-advisory board (CAB) vid produktförändringar
  • Utföra acceptanstester
Vem är det vi söker?

Vi söker dig som är en bra administratör och som gillar att sätta sig in i olika verksamhetssystem. Vi ser helst att du har tidigare erfarenhet av att konfigurera eller anpassa systemverktyg. Du kommer konfigurera nya försäkringsprodukter och vara en hjälpande hand till avdelningen, du bör därför vara prestigelös och noggrann i ditt arbetssätt. Du ska ha goda kunskaper i Excel och även ha viss vana att hantera större datamängder. Det är även meriterande men inget krav om du har SQL kunskaper.

Du behärskar engelska flytande i både tal och skrift. Ditt arbetssätt är strukturerat, du är noggrann och du trivs i en flexibel arbetsmiljö.

I denna roll rapporterar du direkt till vår Produktchef.

Vi erbjuder dig

mySafety Försäkringar är ett framgångsrikt företag som präglas utav framåtanda och stor gemenskap. Det är viktigt för oss att våra medarbetare trivs och mår bra och vi satsar därför på olika typer av personalförmåner och gemensamma aktiviteter, så som flexibla arbetstider, kollektivavtal, inspirerande föreläsningar, workshops och individuell utveckling. Vi sitter i moderna lokaler ett stenkast från Gärdets tunnelbanestation.

För rätt person finns mycket stora möjligheter att utvecklas vidare inom mySafety!

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

mySafety Försäkringar - försäkringar för en digital värld.

mySafety erbjuder försäkringar för nya vardagsproblem och brott, till både privatpersoner och företag. Vi är ledande inom ID-skyddsförsäkring, Digitalskydd och Spärrservice samt erbjuder också andra försäkringar som ger trygghet i vardagen. Med energi, engagemang och effektivitet hittar vi nya lösningar på nya problem. Vi tycker att alla förtjänar ett bra skydd i en digital värld.

mySafety Försäkringar är en del av mySafety Group. Mer information om mySafety finns på www.mysafety.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 nov (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

mySafety Försäkringar - försäkringar för en digital värld.

mySafety erbjuder försäkringar för nya vardagsproblem och brott, till både privatpersoner och företag. Vi är ledande inom ID-skyddsförsäkring, Näthatsförsäkring och Spärrservice samt erbjuder också andra försäkringar som ger trygghet i vardagen. Med energi, engagemang och effektivitet hittar vi nya lösningar på nya problem. Vi tycker att alla förtjänar ett bra skydd i en digital värld.

mySafety Försäkringar är en del av mySafety Group. Mer information om mySafety finns på www.mysafety.se