Partner Sales Manager

Partner Sales Manager

Inspireras du av att ta stort ansvar och samtidigt få möjligheten att direkt påverka ett framgångsrikt bolags fortsatta tillväxt? Gillar du att stå i centrum och vara den person som faktiskt gör skillnad? Vill du vara delaktig i att bygga och driva ett nytt affärsområde som bolaget satsar på? Då kan det vara dig vi letar efter.

Som Partner Sales Manager ansvarar du för att driva mySafetys tillväxt genom partnersamarbeten. Ett partnersamarbete för oss är något som stärker konsumentens upplevelse och skapar ökad lojalitet samtidigt som det bidrar positivt till vår partners affär. Vi gör helt enkelt det som finns på marknaden idag bättre, både för slutkonsument och partner.

Detta innebär att du analyserar marknaden för att identifiera partners med vilka mySafety kan inleda strategiska och långsiktiga samarbeten. Samarbetet består i att paketera mySafetys nya och befintliga försäkringsutbud så att dessa utgör lönsamma tilläggsprodukter för partnern. Genom att identifiera vilken nischad försäkring som, placerad i rätt kontext, har relevans för såväl partnern som för dennes kund, sker försäljningen genom pull, snarare än push. mySafety ger dig verktygen för att erbjuda den bästa lösningen för både partnern och dennes kund. Exempel på detta kan vara vägassistansförsäkring till ett bilprovningsföretags kunder, passförsäkring till en resebyrås kunder, däck- och fälgförsäkring till däckverkstad eller annan produktförsäkring i rätt kontext med flera. Du har en stark närvaro hos potentiella partners, har ett team som hjälper dig med administration och hantering av samtliga partners internt, samt deltar i produktvecklingen tillsammans med partners. Du har fullt P&L-ansvar för respektive partner och samarbetar tätt med produkt- och marknadsavdelningen.

Tjänsten är placerad vid mySafetys huvudkontor i Stockholm och du rapporterar till Försäljningschef Företagsmarknad Johan Fahrbring och ingår i ett team på fem kollegor.

Din profil
För att lyckas i rollen tror vi att du cirka 10 års erfarenhet av att skapa nya affärer via partnersamarbeten i försäkringsbranschen. Företrädelsevis har du arbetat med produktförsäkringar och utifrån ett starkt och brett nätverk med framgång drivit relations- och försäljningsarbetet framåt utifrån uppsatta mål. I botten har du relevant eftergymnasial utbildning, samt kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du en kreativ affärsgenerator som har lätt för att ta till dig och förstå affärsmodeller och kundresor, samt har förmåga och drivkraft att omvandla idéer till relevanta samarbeten med extern part. Du är analytiskt skarp, har ett starkt eget säljdriv, samt "grit", det vill säga karaktärsstyrka, beslutsamhet och uthållighet. Detta är en avgörande framgångsfaktor då säljcykeln varierar från 3 - 18 månader från första möte till inlyft partner. Du trivs med att vara den som är ytterst ansvarig för att resultat uppnås och är duktig på att skapa långsiktiga och hållbara affärsrelationer. Du motiveras av utmaningen i komplex idéförsäljning, att identifiera möjligheter och att tillsammans med en partner skapa och sälja in något nytt.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder en mycket attraktiv roll på ett bolag med en spännande position på den svenska försäkringsmarknaden. Du kommer att arbeta med innovativa, smarta och digitala försäkringsprodukter som gör vardagen tryggare och säkrare för konsumenten. mySafety satsar på partneraffären på nordisk nivå och du erbjuds en möjlighet att aktivt påverka hela bolaget och din egen utveckling. mySafety satsar på ledarskapet och månar om och investerar i sina medarbetare och deras utveckling. För rätt person är utvecklingsmöjligheterna mycket goda.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar mySafety med Stjerna & Partner. Vi ser fram emot att få ta del av din ansökan, bestående av CV och personligt brev, via mejl till valter@stjernapartner.se, helst så snart som möjligt då urvalsprocessen sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Valter Stjerna på tel 0733-40 09 04.
Mer info
Kontaktperson VALTER STJERNA
Telefon 0733400904
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.mysafety.se
Sista ansökningsdag 7 apr (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

mySafety erbjuder försäkringar för nya vardagsproblem och brott, till både privatpersoner och företag. Vi är ledande inom ID-skyddsförsäkring, Näthatsförsäkring och Spärrservice samt erbjuder också andra försäkringar som ger trygghet i vardagen. Med energi, engagemang och effektivitet hittar vi nya lösningar på nya problem. Vi tycker att alla förtjänar ett bra skydd i en digital värld. mySafety Försäkringar är en del av mySafety Group. Mer information om mySafety finns på www.mysafety.se.

I en värld där både samhälls- och samtalsklimatet blir allt hårdare kämpar vi för de som inte själva kan eller orkar det. Vi tar upp kampen mot den brottslighet som organiserat bedriver sin verksamhet över nätet men också mot det näthat som drabbar såväl unga som vuxna, kända som okända. Vi vill att du ska känna dig trygg på nätet. Vare sig det handlar om att slutföra ett köp eller att lägga upp en bild på sociala medier. Vi finns för att du ska kunna leva ditt bästa liv på nätet. Ett liv utan hot, hat, kränkningar, kapningar eller stölder. Vi är mySafety Försäkringar.