Junior Campaign Engineer!

Junior Campaign Engineer!

mySafety Försäkringar har sedan 20 år utmanat försäkringsbranschen med innovativa lösningar för såväl nya som gamla problem och brott. Vi är ledande inom ID-skyddsförsäkring samt andra trygghetstjänster som förenklar i vardagen. Genom partners och våra egna kanaler erbjuder vi försäkringar till privatpersoner och företag i Norden. mySafety finns till för dig alla dagar, dygnet runt.

Junior Campaign Engineer!

Vill du vara med på resan att få Sveriges nöjdaste kunder genom att skapa de vassaste och mest kundspecifika erbjudandena i branschen? I så fall kan det vara just dig vi söker!

Vi söker efter en kollega till vårt CRM team som vill vara med och driva vår tillväxtagenda med fokus på försäljning och kundlojalitet. Vi arbetar för att få våra kunder och icke-kunder att uppmärksamma och tycka om mySafety, där vårt mål är att vi ska bli ett självklart val. Vi erbjuder ett framtidsinriktat och utmanande arbete där du tillsammans med övriga kollegor på vår CRM avdelning, kommer att vara en av våra nyckelspelare. Vi står nu inför ett spännande infrastrukturbyte till Microsoft Dynamics, där du kommer att få vara en viktig del i hur vårt framtida arbetssätt kommer att se ut.

Om rollen

I rollen som Junior Campaign Engineer kommer du att vara placerad på vårt huvudkontor på Gärdet och ingå i ett härligt och ambitiöst CRM team som i dagsläget består av fyra medarbetare.

Du kommer att arbeta tvärfunktionellt mellan avdelningarna där du initierar och driver aktiviteter som skapar försäljning och lojalitet bland våra kunder, främst inom B2C.

Förkommande arbetsuppgifter:
  • Vara huvudmottagare av inkommande ärenden till CRM som exempelvis hanterar supportärenden kring system och kampanjuppsättning i syfte att stötta vår förmedlare avdelning
  • Arbeta för att förbättra processer för hantering av kunddata och hitta nya vägar i vår kommunikation med potentiella och befintliga kunder
  • Arbeta aktivt med implementeringen av kunddialoger och löpande se över hur de presterar genom exempelvis analys, optimering och A/B tester, för att säkerställa bästa möjliga resultat
  • Bygga och konfigurera kundresor/dialoger i systemet, för automatiserat kunna skicka ut kommunikation i flera kanaler
  • På sikt bli superuser i Microsoft Dynamics för automatiserad kundkommunikation
Vem är det vi söker?

Vi ser gärna att du har studerat och/eller har erfarenhet av att arbeta med Marketing Automation, alternativt att du har ett stort intresse för detta område. Du drivs av att arbeta affärs- och datadrivet och ser charmen med att gräva ner dig i data och trender för att förstå vad som driver olika typer av affärer och användandet av våra produkter och försäkringar.

För att lyckas i rollen ser vi att du är duktig på att strukturera och prioritera ditt arbete. Du har dessutom en god analytisk förmåga, är lösningsorienterad, och motiveras av att leverera resultat över förväntan.

Kvalifikationer
  • Gymnasial utbildning
  • God datorvana och grundläggande kunskaper i Excel
  • Meriterande om du har studerat eller arbetat inom Marketing automation, dock är det inget krav
  • Meriterande om du kan/har kunskaper i SQL, dock är det inget krav
Är du rätt person, visar starkt engagemang och är villig att lära dig nytt, finns det stora möjligheter till utveckling av rollen, inom såväl analys av våra kunder, som planering och uppbyggnad av kundresor i befintligt kampanjhanteringssystem.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats med högt tempo där du utvecklas både som person och i din profession, och där du får möjlighet att vara med och bidra till mySafetys framgång. Inom mySafety tror vi att medarbetare som mår bra också presterar bra och vi har en kultur som präglas av energi och engagemang, där vi tillsammans skapar framgång. Vi är en trygg arbetsgivare med kollektivavtal och vi satsar på olika typer av personalförmåner och gemensamma aktiviteter, så som friskvårdsaktiviteter, inspirerande föreläsningar och gemensam frukost.

Vill du ta nästa steg i din karriär? Välkommen in med din ansökan via vår karriärssida senast den 9:e februari. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Vid frågor kring rollen vänligen kontakta Head of CRM, Jeanette Johansson på tele 0735 299 879 eller mail jeanette.johansson@mysafety.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll CRM, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 mars 2020 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

mySafety Försäkringar - försäkringar för en digital värld.

mySafety erbjuder försäkringar för nya vardagsproblem och brott, till både privatpersoner och företag. Vi är ledande inom ID-skyddsförsäkring, Näthatsförsäkring och Spärrservice samt erbjuder också andra försäkringar som ger trygghet i vardagen. Med energi, engagemang och effektivitet hittar vi nya lösningar på nya problem. Vi tycker att alla förtjänar ett bra skydd i en digital värld.

mySafety Försäkringar är en del av mySafety Group. Mer information om mySafety finns på www.mysafety.se