HR Generalist med intresse för internkommunikation!

HR Generalist med intresse för internkommunikation!

mySafety Försäkringar har sedan 20 år utmanat försäkringsbranschen med innovativa lösningar för såväl nya som gamla problem och brott. Vi är ledande inom ID-skyddsförsäkring samt andra trygghetstjänster som förenklar i vardagen. Genom partners och våra egna kanaler erbjuder vi försäkringar till privatpersoner och företag i Norden. mySafety finns till för dig alla dagar, dygnet runt.

Är du en driven personalvetare med erfarenhet av brett HR-arbete? Har du intresse och erfarenhet av att arbeta med internkommunikation? Har du en doer-attityd och gillar att arbeta operativt med HR frågor? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Vi söker en kollega till vårt ambitiösa HR team på 8 personer. Tjänsten är placerad på vårt fina kontor vid Gärdet i Stockholm och du kommer rapportera direkt till vår nordiska HR Chef.

Om tjänsten

I rollen som HR -generalist kommer du att arbeta brett med HR-frågor och ha ett nära samarbete med övriga i HR teamet, såväl som med chefer och medarbetare i organisationen. Du kommer bland annat att arbeta med rekrytering, chefsstöd, introduktion av nyanställda, arbetsrättsliga frågor, rehabiliteringsärenden, trivselaktiviteter samt framtagande och uppdatering av policys, ringlinjer och processer. Du kommer även att delta vid, och i vissa fall ansvara för, olika HR projekt så som medarbetarundersökningar, lönerevision, friskvårdsaktivieter och kulturprojekt.

I rollen ingår ansvar för mySafetys internkommunikation där du förväntas ta ett helhetsansvar för att driva och utvecklas mySafetys intranät samt övergripande internkommunikationsfrågor.

Inom HR-teamet arbetar vi nära varandra och alla förväntas bidra med idéer och kunskap för att vi hela tiden ska utvecklas och bidra till att mySafety uppnår sina övergripande mål.

Vem är det vi söker

För att lyckas i rollen ser vi att du är utbildad personalvetare alternativt har tillförskaffat dig motsvarande kunskap på annat sätt. Du har minst 5 års erfarenhet av liknande roll som HR generalist, HR ansvarig eller liknande, gärna från bolag inom tjänstesektorn.

Du har erfarenhet av att arbeta i företag med kollektivavtal, samt erfarenhet från arbete med internkommunikation, gärna i nordiskt bolag. Du har lätt för att kommunicera, både i tal och skrift på svenska och engelska (finska är meriterande).

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper där vi ser att du är en positiv lagspelare, som är självgående, tar egna initiativ och drivs av att nå satta mål. Du är lösningsorienterad och öppen för att arbeta både högt och lågt i olika typer av projekt. Du har även en god förmåga att strukturera, planera och arbeta effektivt.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats med högt tempo där du utvecklas både som person och i din profession, och där du får möjlighet att vara med och bidra till mySafetys framgång. Inom mySafety tror vi att medarbetare som mår bra också presterar bra och vi har en kultur som präglas av energi och engagemang, där vi tillsammans skapar framgång. Vi är en trygg arbetsgivare med kollektivavtal och vi satsar på olika typer av personalförmåner och gemensamma aktiviteter, så som friskvårdsaktiviteter, inspirerande föreläsningar och gemensam frukost.

Är det dig vi söker?

Välkommen in med din ansökan via vår karriärsida. Sista ansökningsdag är 24 januari. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, HR-administration
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 7 mars 2020 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

mySafety Försäkringar - försäkringar för en digital värld.

mySafety erbjuder försäkringar för nya vardagsproblem och brott, till både privatpersoner och företag. Vi är ledande inom ID-skyddsförsäkring, Näthatsförsäkring och Spärrservice samt erbjuder också andra försäkringar som ger trygghet i vardagen. Med energi, engagemang och effektivitet hittar vi nya lösningar på nya problem. Vi tycker att alla förtjänar ett bra skydd i en digital värld.

mySafety Försäkringar är en del av mySafety Group. Mer information om mySafety finns på www.mysafety.se