CRM Specialist till mySafety Försäkringar

CRM Specialist till mySafety Försäkringar

mySafety
Försäkringar har i över 20 år utmanat försäkringsbranschen med innovativa lösningar för såväl nya som gamla problem och brott. Vi är ledande inom bedrägeri- och ID-skyddsförsäkringar samt andra trygghetstjänster som förenklar i vardagen. Genom partners och våra egna kanaler erbjuder vi försäkringar till privatpersoner och företag i Norden. mySafety finns till för dig alla dagar, dygnet runt.


mySafety
Försäkringar är en del av mySafety Group. För mer information, vänligen besök www.mysafety.se


Vad söker vi?

Nu söker vi en CRM Specialist till vår CRM-avdelning. Detta är rollen för dig som drivs av att arbeta affärs- och datadrivet och är teknisk och analytiskt orienterad med intresse för 1:1 kommunikation och marknadsföring. Du kan gärna vara i början av din karriär, för oss är det viktiga att du har ett driv och ett intresse för det breda CRM-arbetet. Du kommer att initiera och driva aktiviteter som skapar försäljning och lojalitet bland våra kunder, främst inom B2C genom att nyttja kundinsikter och affärsdriv för att säkerställa rätt budskap i rätt kanal till rätt kund vid rätt tillfälle.

Vi söker dig som studerat och/eller har erfarenhet av att arbeta inom Marketing Automation samt CRM/kundbasanalys, samt är intresserad av eller har erfarenhet från en teknisk miljö inom martech. Du är en analytisk person och vill bidra till ett personifierat omnikanals perspektiv. Rollen innebär hantering av kunddata vilket innebär att man behöver vara strukturerad och noggrann. Vi arbetar i en snabbrörlig miljö vilket ställer krav på flexibilitet hos dig i rollen.

Kvalifikationer
  • Relevant utbildning eller erfarenhet av att arbeta med kampanjhanteringssystem (Marketing Automation), ett plus om du har erfarenhet av Microsoft Dynamics.
  • Erfarenhet eller kännedom i att arbete med Power BI, SQL eller annat snarlikt "språk"
  • God erfarenhet av Excel
  • Flytande svenska i tal och skrift samt goda kunskaper i engelska
Vi erbjuder dig

Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats med högt tempo där du utvecklas både som person och i din profession, och där du får möjlighet att vara med och bidra till mySafetys affär. Inom mySafety tror vi att medarbetare som mår bra också presterar bra och vi har en kultur som präglas av energi och engagemang, där vi tillsammans skapar framgång. Vi har kollektivavtal och vi satsar på olika gemensamma aktiviteter, så som friskvårdsaktiviteter och inspirerande föreläsningar.

Är det dig vi söker?

Välkommen in med din ansökan via vår karriärsida. Sista ansökningsdag är 18 april. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten, kontakta Jeanette Johansson, Head of CRM på jeanette.johansson@mysafety.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll CRM, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 6 juni 2021 (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

mySafety Försäkringar - försäkringar för en digital värld.

mySafety Försäkringar har i över 20 år utmanat försäkringsbranschen med innovativa lösningar för såväl nya som gamla problem och brott. Vi är ledande inom bedrägeri- och ID-skyddsförsäkringar samt andra trygghetstjänster som förenklar i vardagen. Genom partners och våra egna kanaler erbjuder vi försäkringar till privatpersoner och företag i Norden. mySafety finns till för dig alla dagar, dygnet runt.

mySafety Försäkringar är en del av mySafety Group. För mer information, vänligen besök www.mysafety.se