Business Controller till mySafety Försäkringar

Business Controller till mySafety Försäkringar

Är du en affärsdriven Business Controller med ett starkt engagemang som vill utvecklas i ett expansivt företag? Då har du nu möjligheten att få ta steget vidare i din yrkesroll inom ett företag med ambition och hunger.

mySafety Försäkringarhar sedan 20 år utmanat försäkringsbranschen med innovativa lösningar för såväl nya som gamla problem och brott. Vi är ledande inom ID-skyddsförsäkring samt andra trygghetstjänster som förenklar i vardagen för privatpersoner och företag i Norden. mySafety söker nu en ytterligare en driven och självgående Business Controller som brinner för att vara med och påverka och arbeta proaktivt med förbättringar. Är du den vi söker? Hoppas det! Vi vill gärna göra skillnad tillsammans med dig.

I rollen som Business Controller kommer du arbeta självständigt med uppföljning och rapportering samt vara delaktig i budget- och prognosarbete. Du ingår i ett team på tre controllers som arbetar nära och stödjer koncernens CFO med analys, kostnadsuppföljning och beslutsunderlag för att förbättra effektivitet och lönsamhet i organisationen. Du arbetar också tätt med våra avdelningschefer avseende prognoser, finansiell utveckling och business case. Vidare kommer du även själv att initiera och leda egna projekt både av ad-hoc karaktär och mer långsiktiga. För att lyckas i rollen gillar du att arbeta nära affären och att ständigt komma med förbättringsförslag och slutsatser om hur vi kan arbeta ännu mer framgångsrikt. Du är duktig att bygga och vårda det interna nätverk som vi har inom koncernens olika länder och avdelningar. I den här rollen rapporterar du till Controllerchefen men har även ett tätt samarbete direkt med CFO.

Vem är det vi söker?
Vi söker dig som har akademisk utbildning med minst några års erfarenhet av controllerarbete. Du har en stark analytisk förmåga, har avancerade kunskaper i Excel och bör ha god förståelse för redovisning. Vidare har du lätt att kommunicera både muntligen och skriftligen. Du behärskar engelska flytande både i tal och skrift. Har du erfarenhet från B/I system är det meriterande.

Din personlighet är en viktig framgångsfaktor. Du är affärsdriven, proaktiv och bidrar till verksamheten med relevanta analyser. Vidare är du en positiv och prestigelös teamspelare med mycket energi. Du har ett gott ordningssinne och fungerar i ett högt arbetstempo och i en miljö präglad av snabb tillväxt.

Vi erbjuder dig

mySafety Försäkringar är ett framgångsrikt företag som präglas utav framåtanda och stor gemenskap. Det är viktigt för oss att våra medarbetare trivs och mår bra och vi satsar därför på olika typer av personalförmåner och gemensamma aktiviteter, så som olika former av personalsammankomster, kickoffs samt inspirerande föreläsningar och workshops. För rätt person finns mycket stora möjligheter att utvecklas vidare inom mySafety!

Har vi väckt ditt intresse?
I denna rekrytering samarbetar mySafety Försäkringar med Mpya Finance. Skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi löpande kallar till intervjuer. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Helene Werme på telefon 0708 97 11 57 eller Maria Brisheim på telefon 0708 42 13 77. Varmt välkommen att söka!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 mars 2020 (39 dagar kvar)