Hoppa till innehåll
MTR logotyp

Sanerare

Publiceringsdatum
15 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Arbetsuppgifter
OBS! Detta är en intresseanmälan inför Järvaveckan i Stockholm. Går du vidare i processen blir du inbjuden till vårt rekryteringsevent på Järvaveckan som äger rum den 1 juni. För att kunna delta i denna rekryteringsprocess behöver du alltså kunna vara med på en intervju detta datum på Järvaveckan!

Arbetsuppgifter:
Vi söker nu fler sanerare till vår verksamhet! Som sanerare ansvarar vi för att underhålla och återställa våra miljöer inom kollektivtrafiken. Uppgifter som förekommer är:
 • Sanering, foliering, målning
 • Högtrycksspolning
 • Kembehandling av ytor
 • Slipning
 • Spårplock
 • Ta emot, dokumentera och registrera ditt arbete i ärendehanteringssystem via smartphone
Schema och arbetstider:
När du blir anställd kommer du antingen att arbeta dag eller natt.
 • Dagtjänsten är belagd antingen 07.00-15.45 eller 08.00-17.00. Du påbörjar och avslutar ditt pass på vårt platskontor i Rådhuset.
 • Nattjänsten är belagd 20.30-05.00. Du utgår ifrån vårt platskontor i Älvsjö industriområde.
Arbetar du natt så kommer du arbeta i team och färdas med bil mellan ärenden under arbetstid. I dagtjänst färdas du i huvudsak ensam med kollektivtrafik mellan ärenden, men du kan även behöva använda bil i tjänst, därför finns krav om att du har B-körkort med manuell växellåda.

Schemat är rullande för båda tjänsterna så arbetar du fem dagar en vecka, följt av tre nästkommande. Observera att dessa tjänster inkluderar arbete varannan helg.

Kvalifikationer
För att trivas i rollen som sanerare är det viktigt att du som person är flexibel och har en vilja att själv utvecklas, att bidra till verksamhetens utveckling och att tänka nytt.
Det krävs att du har stor respekt för tid och punktlighet och det kan vara bra att ha god fysik då vissa av arbetsmomenten är mycket fysiskt krävande. Att arbeta som sanerare hos oss är ett ansvarfullt uppdrag där det är av yttersta vikt av vara säkerhetsmedveten.

Krav för tjänsten:
 • B- körkort med manuell växellåda
 • Mycket goda kunskaper i svenska språket
 • Godkända gymnasiebetyg (eller motsvarande) i svenska, matematik och engelska
Meriterande om du har studerat El-, eller arbetat som elektriker, om du har liftutbildning, slipningskompetens eller tidigare hantverkserfarenhet. #LI-DNP

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt

Ansökningsprocessen
När du skriver din jobbansökan svarar du på några korta urvalsfrågor. Om du uppfyller grundkraven i dessa urvalsfrågor blir du inbjuden till att göra en digital intervju med vår chatt-robot Hubert. Vi genomför denna chatt-intervju med många kandidater eftersom vi vill att så många som möjligt ska få en chans att gå vidare! Vi vill också göra rekryteringsprocessen så smidig som möjligt för dig som söker!

Förmåner
Som anställd hos MTR får du en rad förmåner, som SL-kort med resor i hela Stockholms län och Ticket Rikskortet till förmånsbeskattning. Förutom friskvårdsbidrag kan vi även erbjuda rabatter hos flera träningsanläggningar och företag inom friskvård.

Vill du arbeta tillsammans med oss på MTR?
Välkommen med din ansökan i form av ett CV och besvara ett antal urvalsfrågor. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Fredrik Häller, Talent Acquisition Partner, via fredrik.haller@mtr.se. Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om MTR
MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi över 4400 kollegor som driver tunnelbanan, snabbtåget MTRX mellan Göteborg och Stockholm, fordonsunderhållsbolaget MTR Tech och MTR Facility Management, samt även Mälartåg. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen.
För mer information om MTR besök www.mtrnordic.se.

På Facility Management levererar vi tjänster till resenärer, Trafikförvaltningen och MTRs bolag för att öka leveranssäkerheten och vara konkurrenskraftiga. Vår strategi innefattar ökad effektivitet, konsolidering och affärsutveckling med fokus på extern försäljning.

Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Tjänsten startar i slutet av sommaren alternativt tidigt på hösten

Ansökan
Ansök senast: 2024-05-30
Referensnummer: C192736

Anställning
Antal annonserade arbetstillfällen: 5

Kontakt
Kontaktpersoner
Fredrik Häller Talent Acquisition Partner

Mail: fredrik.haller@mtr.se

Jobba med oss
Vi är närmare sextusen förare och ingenjörer, servicevärdar, tågtekniker och trafikinformatörer som tillsammans möjliggör människors vardag och äventyr. Hämta, lämna, hinna i tid. Resor till farmor, konserter, upplevelser.
MTR logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 maj 2024 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi över 4400 kollegor som driver tunnelbanan, snabbtåget MTRX mellan Göteborg och Stockholm, fordonsunderhållsbolaget MTR Tech och MTR Facility Management, samt även Mälartåg. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen.
För mer information om MTR besök www.mtrnordic.se.