Hoppa till innehåll
MTR logotyp

Reparatör till komponentverkstaden i Hammarby

Ansök nu
Om arbetsplatsen
MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi över 6200 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm, snabbtåget MTRX mellan Göteborg och Stockholm, fordonsunderhållsbolaget MTR Tech och MTR Facility Management, samt även Mälartåg. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen. För mer information om MTR besök www.mtrnordic.se.

Arbetsuppgifter
Som reparatör arbetar du med att utföra reparationer, förebyggande och akut underhåll, på komponenter till spårbunden trafik. Arbetet innefattar till stor del mekanik men även visst arbete med el och pneumatik kan förekomma. Arbetet utförs i komponentverkstaden i Hammarbydepån. Arbetet innebär i korthet: * Upparbetning av komponenter, t.ex. hjulaxlar, kompressorer, motorer, bromsok, enligt gällande instruktioner och föreskrifter. * Kontroller av komponenter, både visuella samt med tekniska hjälpmedel, för att säkerställa korrekt funktion. * Arbete med förbättringsarbete, säkerhet och arbetsmiljö. * Övriga relevanta arbetsuppgifter för rollen kan förekomma.

Kvalifikationer
För att trivas i rollen som reparatör hos oss är du driven, noggrann och ansvarsfull. Du gillar utmaningar och förändringar. Du en person som gillar att meka och jobba med händerna. Du kommer att ingå i ett team med högt engagemang och har därmed god samarbetsförmåga samtidigt som du har förmågan att arbeta självständigt. Du utför arbetsuppgifter med stor noggrannhet och har höga krav på säkerheten samt gillar att arbeta med varierande arbetsuppgifter. För att passa i rollen vill vi att du har: * Minst gymnasieutbildning gärna med teknisk inriktning. * Erfarenhet från fordonsmekanik eller liknande är meriterande. * God förståelse för svenska i tal och skrift. Det kan även förekomma text på engelska.

Övrigt
Vill du arbeta tillsammans med oss på MTR? Välkommen med din ansökan i form av ett CV. Du behöver ej skicka in personligt brev. Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post. Urval och intervjuer sker löpande. Som ett led i rekryteringen använder vi oss av lämplighetstester samt ett besök hos vår företagshälsovård för att säkerställa att inget riskbruk av alkohol eller bruk av droger föreligger. Vad vi erbjuder: * En arbetsplats med utvecklingsmöjligheter * 28 dagar semester/år enligt kollektivavtal. * Interna utbildningar för att möta säkerhetskrav på de uppgifter som skall utföras. * Karriärmöjligheter inom spårbunden trafik. Varmt välkommen med din ansökan! MTR Tech #LI-DNP
Mer info
Kontaktperson
MTR Rekrytering
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare