Hoppa till innehåll
MTR logotyp

Lokalvårdare

Publiceringsdatum
13 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Arbetsuppgifter
OBS! Detta är en intresseanmälan inför Järvaveckan i Stockholm. Går du vidare i processen blir du inbjuden till vårt rekryteringsevent på Järvaveckan som äger rum den 1 juni. För att kunna delta i denna rekryteringsprocess behöver du alltså kunna vara med på en intervju detta datum på Järvaveckan!

Vi söker nu fler lokalvårdare! Lokalvården på MTR ansvarar för att säkerställa en effektiv och tillfredsställande städning i Stockholms tunnelbanesystem.

Arbetet som Lokalvårdare på MTR innebär möjligheten att arbeta olika tider på dygnet: antingen dag, kväll eller natt. Vi erbjuder olika sysselsättningsgrader: både deltidsarbete och heltidsarbete. I flera av våra tjänster ingår det helgarbete. Som lokalvårdare är du delaktig i att bibehålla och säkra kvalitén av vårt lokalvårdsarbete.

Arbetsuppgifterna som lokalvårdare hos oss kan innefatta följande:
 • Att säkerhetsställa en god renlighet och hygien i våra stationsmiljöer, depåer och tunnelbanevagnar
 • Plockstäd
 • Tömning av avfallskorgar
 • Tidningshantering
 • Toalettstädning
 • Maskinskurning/moppning av golvytor och trappor
 • Avfläckning av väggar eller fordon
 • Sätestvätt samt byten av klädslar vid behov
 • Borttagning av klistermärken och mindre klotter
Du bidrar även till rapportering av avvikelser, klotter, underhållsbehov och annan skadegörelse genom digitala verktyg. Du kommer bli anställd och arbeta på en av våra banor inom tunnelbaneområdet eller på någon av våra depåer.

Då arbetet kan innebära varierande arbetstider är det viktigt att du kan ta dig till och från arbetet på obekväma tider.

Kvalifikationer
För att trivas i rollen som Lokalvårdare är du mycket noggrann, plikttrogen och självgående. Vidare är du serviceinriktad och tar egna initiativ för att nå dina mål. Arbetet kommer till stora delar utföras på våra stationer eller depåområden, du behöver därför känna dig bekväm med att arbeta i kundnära miljöer självständigt enligt skriftliga instruktioner.

Vidare har du:
 • Goda kunskaper i svenska, i tal och skrift
 • Förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt samt att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det som levereras.
 • Förmågan att samarbeta i grupp
Det är meriterande om du har:
 • Tidigare erfarenhet av lokalvård/städning
 • Körkort B (helst med manuell växellåda)
 • Goda kunskaper i engelska
#LI-DNP
Ingen erfarenhet krävs

Övrigt

Ansökningsprocessen
När du har skickat in din jobbansökan så blir du inbjuden till att göra en digital intervju med vår chatt-robot Hubert. Vi genomför denna chatt-intervju med alla kandidater som söker tjänsten, för att så många som möjligt ska få en chans att gå vidare! Vi vill också göra rekryteringsprocessen så smidig som möjligt för dig som söker!

Förmåner
Som anställd hos MTR får du en rad förmåner, som SL-kort med resor i hela Stockholms län och Ticket Rikskortet till förmånsbeskattning. Förutom friskvårdsbidrag kan vi även erbjuda rabatter hos flera träningsanläggningar och företag inom friskvård.

Övrig information
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Fredrik Häller, Talent Acquisition Partner, via fredrik.haller@mtr.se. Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om MTR
MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi över 4400 kollegor som driver tunnelbanan, snabbtåget MTRX mellan Göteborg och Stockholm, fordonsunderhållsbolaget MTR Tech och MTR Facility Management, samt även Mälartåg. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen.
För mer information om MTR besök www.mtrnordic.se.

På Facility Management levererar vi tjänster till resenärer, Trafikförvaltningen och MTRs bolag för att öka leveranssäkerheten och vara konkurrenskraftiga. Vår strategi innefattar ökad effektivitet, konsolidering och affärsutveckling med fokus på extern försäljning.

Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid / deltid

Vi söker medarbetare med start från sen sommar/tidig höst.

Ansökan
Ansök senast: 2024-05-30
Referensnummer: C192156

Anställning
Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt
Kontaktpersoner

Fredrik Häller Talent Acquisition Partner

Mail: fredrik.haller@mtr.se

Jobba med oss
Vi är närmare sextusen förare och ingenjörer, servicevärdar, tågtekniker och trafikinformatörer som tillsammans möjliggör människors vardag och äventyr. Hämta, lämna, hinna i tid. Resor till farmor, konserter, upplevelser.
MTR logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 maj 2024 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi över 4400 kollegor som driver tunnelbanan, snabbtåget MTRX mellan Göteborg och Stockholm, fordonsunderhållsbolaget MTR Tech och MTR Facility Management, samt även Mälartåg. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen.
För mer information om MTR besök www.mtrnordic.se.