Hoppa till innehåll
MTR logotyp

Lokalvårdare till fordornsvården deltid MTR

Ansök nu
Om arbetsplatsen
MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi över 6200 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm, snabbtåget MTRX mellan Göteborg och Stockholm, fordonsunderhållsbolaget MTR Tech och MTR Facility Management, samt även Mälartåg. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen. För mer information om MTR besök www.mtrnordic.se. Våra kunder inom Facility Management är såväl resenärer, Trafikförvaltningen och MTRs olika bolag. Vårt uppdrag är att tillhandahålla tjänster som gör MTR-koncernen mer leveranssäker samt vara ett konkurrenskraftigt alternativ på marknaden för förvaltning och service. Vår strategi för fortsatt utveckling bygger på ökad effektivitet och konsolidering men även affärsutveckling där vi ser stor potential till extern försäljning av våra tjänster.

Arbetsuppgifter
Nu söker vi Lokalvårdare till MTRs tågdepåer start 20 November. Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder? Har du stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vårt samhälle i rullning. Då är du välkommen till MTR! Dina huvudsakliga uppgifter är: * Att säkerhetsställa en god renlighet och hygien i våra depåer och fordon * Plockstäd * Toalettstädning * Avfläckning av väggar eller fordon * Sätestvätt samt byten av klädslar vid behov * Borttagning av klistermärken och mindre klotter * Städning av olika lokaltyper i depån Du bidrar även till rapportering av avvikelser, klotter, underhållsbehov och annan skadegörelse genom digitala verktyg. Nu söker vi lokalvårdare för dag & nattarbete med sysselsättningsgrader: -63% Dag, Kl.09:15-14:15 -82% Natt Kl.19.30-04.30 -68% Dag/Kväll, Kl.08:45-23.00 roterande 5 veckors schema mellan Du kommer bli schemalagd vardagar och varannan helg. Anställningen kommer inledas med 6 månader provanställning.

Kvalifikationer
För att trivas i rollen som Lokalvårdare är du mycket noggrann, plikttrogen och självgående. Vidare är du serviceinriktad och tar egna initiativ för att nå dina mål. Du har förståelse för säkerhetsklassat arbete och regelverk. Arbetet som lokalvårdare ställer även krav på god fysik och uthållighet. Vidare har du: * Goda kunskaper i svenska, i tal och skrift * Förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt samt att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det som levereras. * Förmågan att samarbeta i grupp Det är meriterande om du har: * Tidigare erfarenhet av lokalvård/städning i offentliga miljöer, gärna av fordonsvård och i depåer. * B-körkort * Erfarenhet av INSTA 800. * Tidigare erfarenhet av klottersanering. Vill du vara en del av nått större och bidra till samhället i rullning? Ansök redan idag rekryteringen sker löpande!

Övrigt
Vill du arbeta tillsammans med oss på MTR? Ansök snabbt och enkelt utan CV eller personligt brev! På MTR tror vi att vem du är och vad du har för förmågor är viktigare än din tidigare erfarenhet. Därför har vi skrotat kravet på CV och personligt brev. Som ett led i vårt arbete mot en så rättvis och fördomsfri rekryteringsprocess har vi i denna process valt att samarbete med Hubert.ai Efter ansökan kommer du att bjudas in till in en chatt-baserad intervju med vår virtuella rekryteringsassistent Hubert. Mycket smidigare för dig som kandidat. Genomför den gärna så fort du har möjlighet. Intervjun tar cirka 15-20 min att genomföra. Som ytterligare ett led i rekryteringen använder vi också oss av personlighets- och lämplighetstester samt ett besök hos vår företagshälsovård för att säkerställa att inget riskbruk av alkohol eller bruk av droger föreligger. Inför en anställning genomför vi även en bakgrundskontroll. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekrytering@mtr.se. Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
02 okt. 2023 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare