Hoppa till innehåll
MTR logotyp

Intresseanmälan inför Järvaveckan 2023- Lokalvårdare

Ansök nu
Om arbetsplatsen
MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi över 6200 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm, snabbtåget MTRX mellan Göteborg och Stockholm, fordonsunderhållsbolaget MTR Tech och MTR Facility Management, samt även Mälartåg. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen. För mer information om MTR besök www.mtrnordic.se. Våra kunder inom Facility Management är såväl resenärer, Trafikförvaltningen och MTRs olika bolag. Vårt uppdrag är att tillhandahålla tjänster som gör MTR-koncernen mer leveranssäker samt vara ett konkurrenskraftigt alternativ på marknaden för förvaltning och service. Vår strategi för fortsatt utveckling bygger på ökad effektivitet och konsolidering men även affärsutveckling där vi ser stor potential till extern försäljning av våra tjänster.

Arbetsuppgifter
Vi söker nu fler lokalvårdare. Om du går vidare i rekryteringsprocessen kommer du att få en inbjudan till vårt rekryteringsevent på Järvaveckan. Hoppas att vi ses där! Lokalvården på MTR ansvarar för att säkerställa en effektiv och tillfredsställande städning i Stockholms tunnelbane- och pendeltågssystem. Arbetet som Lokalvårdare på MTR innebär varierande arbetstid med tjänstgöring på dygnets alla timmar, alltså både tidiga morgnar, sena kvällar samt under natten. Arbetet kan även innefatta arbete på helger. Vi har regelbundna kvalitetsuppföljningar av vår uppdragsgivare, så kallad INSTA-mätningar. Du kommer att vara delaktig i att bibehålla och säkra kvalitén. Du kommer arbeta i antingen tunnelbanans eller pendeltågens miljöer och områden men vara anställd i bolaget MTR Facility Management. Dina huvudsakliga uppgifter är: * Att säkerhetsställa en god renlighet och hygien i våra stationsmiljöer eller depåer och fordon * Plockstäd * Tömning av avfallsskorgar * Tidningshantering * Toalettstädning * Maskinskurning/moppning av golvytor och trappor * Avfläckning av väggar eller fordon Inom depåunderhållet tillkommer: * Sätestvätt samt byten av klädslar vid behov * Borttagning av klistermärken och mindre klotter Du bidrar även till rapportering av avvikelser, klotter, underhållsbehov och annan skadegörelse genom digitala verktyg. Du kommer bli anställd och arbeta på en av våra banor inom tunnelbaneområdet, pendeltågsområdet eller hos våra depåer. Då arbetet innebär varierande arbetstider är det därför väldigt viktigt att du kan ta dig till och från arbetet på obekväma tider.

Kvalifikationer
För att trivas i rollen som Lokalvårdare är du mycket noggrann, plikttrogen och självgående. Vidare är du serviceinriktad och tar egna initiativ för att nå dina mål. Du har förståelse för säkerhetsklassat arbete och regelverk. Arbetet kommer till stora delar utföras på våra stationer eller depåområden, du behöver därför känna dig bekväm med att arbeta i kundnära miljöer självständigt enligt skriftliga instruktioner. Vidare har du: * Goda kunskaper i svenska, i tal och skrift * Gärna tidigare erfarenhet av lokalvård/städning i offentliga miljöer * Gärna erfarenhet av skiftarbete * Förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt samt att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det som levereras. * Förmågan att samarbeta i grupp Det är meriterande om du har: * Körkort B * Goda kunskaper i engelska #LI-DNP

Övrigt
Vill du arbeta tillsammans med oss på MTR? Lämna din intresseanmälan och så får du kanske möjlighet att träffa våra rekryterare på Järvaveckan!
Mer info
Sista ansökningsdag
02 juni 2023 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare