Hoppa till innehåll
MTR logotyp

Gruppchef med stor kommunikativ förmåga till klotteravdelning

Ansök nu
Om arbetsplatsen
MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi över 6200 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm, snabbtåget MTRX mellan Göteborg och Stockholm, fordonsunderhållsbolaget MTR Tech och MTR Facility Management, samt även Mälartåg. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen. För mer information om MTR besök www.mtrnordic.se. Våra kunder inom Facility Management är såväl resenärer, Trafikförvaltningen och MTRs olika bolag. Vårt uppdrag är att tillhandahålla tjänster som gör MTR-koncernen mer leveranssäker samt vara ett konkurrenskraftigt alternativ på marknaden för förvaltning och service. Vår strategi för fortsatt utveckling bygger på ökad effektivitet och konsolidering men även affärsutveckling där vi ser stor potential till extern försäljning av våra tjänster.

Arbetsuppgifter
Rollen som Gruppchef för uppdragskoordineringen är en operativ roll med vissa strategiska inslag. I tjänsten ingår personalansvar för 12 medarbetare som koordinerar klotterärenden baserat på ett dagligt schema. Rollen som gruppchef innefattar personalledning, utvecklingssamtal, kontinuerliga arbetsplatsmöten och arbetsmiljöansvar för din personalgrupp. Som gruppchef för Uppdragskoordineringen kommer din huvudsakliga arbetsuppgift vara att ta fram rapporter och utredningar samt följa upp klotterärenden och dina medarbetare. I rollen ingår mycket kontakt och samverkan med bla Trafikförvaltningen, underleverantörer och andra funktioner inom MTR. Du kommer att ha din arbetsplats i Liljeholmen. Du ingår i ledningsgruppen för Klotteravdelningen och förväntas därför att ha förmågan att lyfta blicken och tänka utveckling för hela enheten. Tjänsten rapporterar till Chef Klottersanering. Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse. VI tillämpar 6 månaders provanställning.

Kvalifikationer
Dina färdigheter och din personlighet för att lyckas i rollen som Gruppchef: * Du är kommunikativ och har en analytisk förmåga. * Du är effektiv och strukturerad i ditt arbetssätt. * Du är bra på att ta fram data och underlag, följa upp resultat och göra analyser och presentationsunderlag. * Du har haft personalansvar och hållit i utvecklings- och lönesamtal med dina medarbetare * Har en gymnasieexamen eller motsvarande utbildning inom FM eller logistik eller motsvarande arbetslivserfarenhet * Är en van användare av Officepaketet, framför allt i Excel, samt talar och skriver svenska obehindrat. * Har erfarenhet av arbete som koordinator eller projektledare och självständigt driva egna projekt eller är meriterande. * Erfarenhets av arbete inom transportbranschen eller Facility Management, exempelvis lokalvård är meriterande.

Övrigt
Med oss på MTR gör du skillnad i människors vardag och för samhället omkring oss. Vi utmanar gamla sanningar och hittar nya lösningar för att utveckla oss själva och de samhällen där vi finns. Det har gjort oss till ett av världens ledande tågbolag. Våra värderingar är den röda tråden i vårt dagliga arbete: utmärkt service, ömsesidig respekt, ständig utveckling och mätbara resultat. De hjälper oss att skapa säkra resor, nöjda kunder och medarbetare som trivs. Vi är ett stort bolag vilket ger dig ett brett nätverk och möjligheter att utvecklas. Förmåner Som anställd hos MTR får du en rad förmåner, som SL-kort med resor i hela Stockholms län och Ticket Rikskortet till förmånsbeskattning. Förutom friskvårdsbidrag kan vi även erbjuda rabatter hos flera träningsanläggningar och företag inom friskvård. I övrigt ges förmånliga erbjudanden hos bland annat MTRX. Vill du arbeta tillsammans med oss på MTR? Välkommen med din ansökan i form av ett CV och besvara ett antal urvalsfrågor. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Chef Klottersanering Helena Acar via helena.acar@mtr.se. Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post. Urval och intervjuer sker löpande. Som ett led i rekryteringen använder vi oss av urvalstester. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson
Helena Acar
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare