Hoppa till innehåll
MTR logotyp

Arbetsledare till Nybodadepån

Om arbetsplatsen
MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi över 6200 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm, snabbtåget MTRX mellan Göteborg och Stockholm, fordonsunderhållsbolaget MTR Tech och MTR Facility Management, samt även Mälartåg. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen. För mer information om MTR besök www.mtrnordic.se. MTR Tech är ett av Sveriges största underhållsbolag och vi underhåller och utvecklar Stockholms tunnelbanans och pendeltågens fordon i våra nio depåer. Vi växer också med nya och utökade uppdrag. Från december 2021 underhåller vi även Mälartågs fordon med depå i Eskilstuna.

Arbetsuppgifter
I rollen som arbetsledare kommer du leda en grupp reparatörer och rangerare (depåförare) i din depå. Tillsammans ser ni till att tunnelbanetågen är hela, ren och friska för trafik och som arbetsledare har du en viktig nyckelfunktion i styra det dagliga arbetet inom gruppen. Vi söker nu arbetsledare till vår trafikdepå i Nyboda. Du rapporterar till produktionschef och tjänsten av ser heltid med tider förlagda under nattetid. Arbetet innebär: * Planera, administrera, leda och fördela arbetet under skiftet för att underhållsarbetet på fordonen blir klara för trafik i tid. * Ansvara för att produktionen uppfyller exempelvis interna mål, säkerhetskrav och kvalitetsstandarder. * Vid behov stötta dina kollegor inom arbetet som reparatör med tågunderhåll. Tekniskt arbete inom elektronik, mekanik och pneumatik. * Arbeta med akuta underhållsarbeten/felsökning av system och kretsschema samt underhåll baserat intervaller på tid eller km. Tjänsten är ett bra steg för dig som vill utvecklas inom ledarskap och vill ha möjligheten att påverka en viktig samhällsfunktion - Tunnelbanan!

Kvalifikationer
För att trivas i rollen som arbetsledare utför du arbetsuppgifter med stor noggrannhet och har höga krav på säkerheten. Du har en förmåga att få med dig andra samt förmågan att prioritera och ta beslut, även i pressade situationer. Du föregår med ett gott exempel och är en ambassadör för MTR. * Minst gymnasieutbildning gärna med teknisk inriktning * Har läst samt har kunskaper ellära * Erfarenhet från mekanisk, elektrisk eller digitaltekniskt arbete och har du erfarenhet från tågteknik är det en merit * Meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbetsledning * God förståelse för svenska i tal och skrift. Det kan även förekomma text på engelska

Övrigt
Med oss på MTR gör du skillnad i människors vardag och för samhället omkring oss. Vi utmanar gamla sanningar och hittar nya lösningar för att utveckla oss själva och de samhällen där vi finns. Det har gjort oss till ett av världens ledande tågbolag. Våra värderingar är den röda tråden i vårt dagliga arbete: utmärkt service, ömsesidig respekt, ständig utveckling och mätbara resultat. De hjälper oss att skapa säkra resor, nöjda kunder och medarbetare som trivs. Vi är ett stort bolag vilket ger dig ett brett nätverk och möjligheter att utvecklas. Förmåner Som anställd hos MTR får du en rad förmåner, som SL-kort med resor i hela Stockholms län och Ticket Rikskortet till förmånsbeskattning. Förutom friskvårdsbidrag kan vi även erbjuda rabatter hos flera träningsanläggningar och företag inom friskvård. I övrigt ges förmånliga erbjudanden hos bland annat MTRX. Vill du arbeta tillsammans med oss på MTR? Välkommen med din ansökan i form av ett CV och besvara ett antal urvalsfrågor. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekrytering@mtr.se. Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post. Urval och intervjuer sker löpande. Som ett led i rekryteringen använder vi oss av urvalstester. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson
MTR Rekrytering
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
14 apr. 2023 (13 dagar kvar)

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare