Hoppa till innehåll
MT-EL AB logotyp

Elektriker sökes till kul gäng i Stockholm

Vi söker dig som har bred erfarenhet av elektrikeryrket, tycker om variation och vill vara med och växa i ett nystartat elinstallationsbolag och samtidigt bidra till samhällets utveckling.

Vi erbjuder stark familjekänsla med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklingsmöjligheter för våra medarbetare.

Du som söker tycker om utmaningar och vill ha ett roligt och utvecklande arbete där du får träffa olika människor, lösa problem, samt utföra elinstallationsarbeten. Ingen dag är den andre lik då du kommer få arbeta med olika serviceuppdrag, men även hjälpa till i entreprenadprojekt när det behövs. Du får ett varierande arbete och utför arbetsuppgifter inom allt ifrån installation och reparation, till underhåll och ombyggnationer.

Vi vill att du som söker är nyfiken, serviceinriktad, kan ta eget ansvar och är pålitlig. Du har körkort, samt minst 2-års erfarenhet som elektriker och genomförd utbildning.
Mer info
Kontaktperson
Linus Nilsson
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
26 okt. 2023 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mariatorgets Elektriska är ett installationsföretag i Stockholm som levererar helhetslösningar eller delprojekt för att bidra till samhällets utveckling.

Vi står till tjänst med utvalda erfarna montörer och projektledare inom el och belysning, kraftmontage och teleinstallationer, samt efterföljande service och underhåll.

Med vår mänsklighet, affärsmässighet, effektivitet och långsiktighet bidrar vi till ditt framgångsrika projekt.

"Vi har en vision.

Det handlar om att vi bidrar till samhällets utveckling genom att skapa förutsättningar för byggnationer som gör avtryck.

Genom att leverera helhetslösningar eller delprojekt med erfarna montörer och projektledare inom el och belysning, kraftmontage, teleinstallationer, samt service gör vi avtryck i samhället."

Liknande jobb