Hoppa till innehåll
Msx International Ltd logotyp

Team Manager - Säljsupport

Ansök nu
Team Manager inom fordonsbranschen – Säljsupport

Vill du vara med och starta upp ett nytt team med uppdrag att supportera och hantera all bilhantering / nybilsförsäljning för ett stort bilmärke? Har du bakgrund inom fordonsbranschen och drivs du av att leda team och coacha dem till framgång genom att fokusera på kundnöjdhet och effektivitet?

Vi startar upp ett nytt team med uppdrag att supportera och hantera bilförsäljning för ett stort bilmärke. Teamet kommer att arbeta med "framtidens bilförsäljning" och med en ny process för försäljning och bilhantering. Support kommer att ges till både slutkunder och agentnätverket.

Som Team Manager kommer du att ansvara för den dagliga verksamheten, att utveckla teamet samt säkerställa att uppsatta mål och nyckeltal nås. En viktig del av jobbet är att hålla en nära dialog med den interna organisationen, kunden och kundens återförsäljarnätverk i Sverige.

Arbetsuppgifter
Som Team Manager förväntas du hantera:
 • Löpande personalfrågor och planera den dagliga bemanningen för teamet.
 • Följa upp teamets ärenden, coacha och driva utveckling både i arbetssätt och i kvalitet.
 • Bidra och driva processer framåt kontinuerligt.
 • Coacha och utveckla teamet till att nå uppsatta mål och nyckeltal.
 • Att vara en kontaktperson mellan kund och teamet av Operational Agent Support agenter som jobbar med säljsupport och all bilhantering av vår kunds bilar.
 • Personalrelaterade aktiviteter såsom semesterplanering, utvecklingssamtal, lönesamtal etc.
 • Arbetsmiljöansvar för personal.
 • Supportera och ta ärenden vid behov från agenter.
Är du den vi söker?
Vi söker dig som är en erfaren ledare och som har tidigare erfarenhet av att leda i en kunddriven verksamhet med korta ledtider från behov till lösning. Du behöver kunna implementera processer och driva dessa vidare. Som ledare behöver du vara närvarande och tillgänglig för ditt team, tänka lösningar och ha förmågan att arbeta självständigt och strukturerat i en komplex miljö. Det är viktigt att du trivs med att vara en central kontaktperson och är bra på att kommunicera både i tal och skrift. Vi värdesätter ett nyfiket sätt och en positiv inställning där du kan stämma in på devisen "Being a people person".

Kvalifikationer:
 • Erfarenhet från liknande servicearbete med kundkontakt, administration eller supportroller med stort kundfokus.
 • Erfarenhet från fordonsbranschen med förståelse för eftermarknadssidan.
 • Erfarenhet av att ansvara för egna projekt med resultatuppföljning och projektledning.
 • Erfarenhet av att ha lett team i nystart och förändring.
 • Gymnasial utbildning eller relevant affärserfarenhet.
 • Tidigare erfarenhet från ledande roll.
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
Vi erbjuder:
Tjänsten är en tillsvidareanställning hos MSX med 6 månaders provanställning. MSX har kollektivavtal samt erbjuder friskvårdsbidrag. I denna roll ingår 30 dagars semester.Placering är i Kista, Stockholm. Som Team Manager för ett nystartat team har du stor möjlighet att påverka både arbetsplats och team till en positiv utveckling och goda resultat!

Låter detta som din nästa utmaning i karriären?
Vi arbetar med löpande urval – välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

MSX International är en global bransch-ledande leverantör av konsulttjänster och Business Process Outsourcing till fordonsindustrin med över 5000 medarbetare. I Norden är vi stolta över vårt team bestående av drygt 150 experter som levererar mätbara resultat med hög kvalitet. MSX investerar kraftfullt inom digitalisering för att öka vårt försprång som den ledande aktören i att supportera fordonsindustrin i en föränderlig tid. Tack vare vårt fokus på utveckling och kvalitet, växer vi snabbt och har de flesta biltillverkarna som kunder. MSX har fått flertal utmärkelser från biltillverkare för vårt arbete som leverantör från Volvo, Ford, Mercedes bland andra.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
12 nov. 2023 (45 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare