Hoppa till innehåll
Ansök nu
Säljsupport inom fordonsbranschen - Agent Sales Support

Har du erfarenhet inom kundtjänst, ordersupport eller försäljning? Är du en strukturerad person som brinner för service? Då kan rollen som Agent Sales Support vara något för dig!

Vi startar upp ett nytt team med uppdrag att tillhandahålla dedikerade kundsupporttjänster skräddarsydda för den svenska marknaden för ett stort stort bilmärke. Teamet kommer att arbeta med support till slutkunder och agentnätverket.

Arbetsuppgifter:
Som Agent Sales Support bistår du kring förrsäljningsaspekterna inom kundsupport-teamet, bistår privatkunder och agentnätverket genom orderprocessen och du förväntas ta hand om bland annat:
  • Bokning av testkörningar
  • Förnyelse samt avbokningar
  • All arrangering och förberedelse inför överlämning av bilar
  • Eskalation av ärenden
  • Informera kunder gällande leveranstider
  • Hantera produktrelaterade frågor
  • Supportera Operational Agent Support-teamet vid behov
Är du den vi söker?
Vi söker dig som är en stjärna på kommunikation, säljargumentation och ett gott kundbemötande. Du arbetar strukturerat och har hög administrativ förmåga och erfarenhet av ordersupport eller säljsupport. Du kan prioritera ärenden på ett bra sätt. Som kollega har du god samarbetsförmåga och bidrar till teamets positiva utveckling. Du kan effektivt kommunicera med både agentnätverket (återförsäljaren) och privatkunden.

Vi ser det som ett plus om du har tidigare erfarenhet inom eftermarknadsprocessen i fordonsbranschen samt kunskap inom de juridiska områdena relaterade till konsumentskyddslagstiftningen och bred systemkunskap. I den här rollen krävs att du talar och skriver svenska samt engelska obehindrat.

Vi erbjuder:
Tjänsten är en tillsvidareanställning hos MSX med 6 månaders provanställning. MSX har kollektivavtal samt erbjuder friskvårdsbidrag. Placering är i Kista, Stockholm, på MSX kontor.

Arbetstider är måndag till fredag 9-18 och lördagar och söndagar 10-15. Helgarbete sker ungefär 2-4 gånger per månad. I det här teamet kommer du vara en del av ett nystartat team. Du kommer att vara en viktig del i att ska skapa ett positivt gäng med högt engagemang och goda resultat.

Låter detta som din nästa utmaning i karriären?
Vi arbetar med löpande urval - välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

MSX International är en global bransch-ledande leverantör av konsulttjänster och Business Process Outsourcing till fordonsindustrin med över 5000 medarbetare. I Norden är vi stolta över vårt team bestående av drygt 140 experter som levererar mätbara resultat med hög kvalitet. MSXI investerar kraftfullt inom digitalisering för att öka vårt försprång som den ledande aktören i att supportera fordonsindustrin i en föränderlig tid. Tack vare vårt fokus på utveckling och kvalitet, växer vi snabbt och har de flesta biltillverkarna som kunder. MSX har fått flertal utmärkelser från biltillverkare för vårt arbete som leverantör från Volvo, Ford, Mercedes bland andra.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
12 nov. 2023 (49 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare