Bli en av oss - bli ekonomikonsult på Mpya Finance!

Bli en av oss - bli ekonomikonsult på Mpya Finance!

Nytt år nya möjligheter. Vill du bli en del av vårt härliga gäng här på Mpya Finance i Stockholm? Vad bra! För vi önskar oss nämligen fler kollegor till vårat sprillans nya kontor mitt i City på Centralplan 15.

Men Mpya Finance kontor är ju såklart inte bara ett kontor. Det är allas kollegors vardagsrum. En plats där vi skapar magi, återhämtar oss och lär oss om varandra. Och som vi älskar det! Vår filosofi är enkel. Skapa en arena där briljanta människor vill arbeta, utvecklas och umgås.

Tänk nytt, tänk Mpya. Vi jobbar stenhårt med delaktighet, engagemang och samhörighet. Välkommen till Mpya Finance, framtidens rekryterings- och konsultföretag inom ekonomi.

Bli en av oss. Det blir roligare så.

Som ekonomikonsult på Mpya Finance är du med och levererar interimslösningar, projektstöd och rådgivning inom ekonomi och controlling. Våra kunder är allt från små till medelstora företag med välkända varumärken, både börsnoterade och internationella koncerner. Vi arbetar både självständigt och i team hos våra kunder och har uppdrag på alla nivåer, allt från redovisningsekonom, redovisningschef, business controller, financial controller eller CFO - beroende på din kompetens och kundens behov

Kan du checka av?

Vi söker dig som är affärsmässig, relationsskapande och trivs i en varierande miljö med många kontaktytor. Du stimuleras av mötet med nya människor och du har drivkraften att göra det lilla extra för att uppnå den stora skillnaden.

Du delar gärna med dig av din kunskap och kompetens till kollegorna och har samtidigt möjlighet att vara med och utveckla både dig själv och Mpya. Vi håller våra ledstjärnor delaktighet, enkelhet och engagemang högt och vill tro att vi också lever som vi lär.

I kombination med detta är du förmodligen civilekonom eller motsvarande med minst fem års erfarenhet av kvalificerat arbete inom redovisning och/eller controlling. Du har med fördel arbetat i större bolag och koncerner men förstår samtidigt skillnaden mellan storbolagets komplexitet och den mindre organisationens särprägel. Har du ett specifikt intresse eller kunskapsområde ser vi till att ge dig utrymme att dela med dig av det till dina konsultkollegor.

Detta ser vi som en självklarhet.

Som konsult hos oss är du en del i vårt lag! Vi ser en människa med unika behov och en livssituation som måste fungera både privat och professionellt. Vår verksamhet sätter därför dig i centrum i alla lägen och du blir del i en unik gemenskap. Vår kultur ägs och skapas utav oss alla - oavsett om du jobbar ute hos kund, engagerar dig i någon av våra sociala aktiviteter eller kommer in och fikar på Mpya-kontoret på Centralplan 15.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du veta mer? Tveka inte att höra av dig till Ulrika Lind, 073-203 67 87 alternativt ulrika.lind@mpya.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Mpya Finance AB
Sista ansökningsdag 31 mars 2023 (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mpya Finance är ett nytänkande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi. Tanken med Mpya Finance är enkel. Vårt mål är att skapa en arena där briljanta människor vill arbeta och trivs. Vår passion och vårt nytänkande ger en grund för individer, kollegor och kunder att växa och utvecklas - och att varje dag jobba för att vara den mest attraktiva arbetsgivaren och rekryteraren i vår bransch. Vi lever våra ledord - enkelhet, engagemang och delaktighet.

Om nyfikenheten tar överhand... Välkommen att bläddra i vår fina kulturbok!