Kundtjänst med intresse för cykel o motor

Kundtjänst med intresse för cykel o motor

Nu söker vi på Köpenscooter/Elscykelvaruhuset en medarbetare till vår kundtjänst. Det är en heltidstjänst och anställningen börjar så snart som möjligt. Vi är Sveriges största återförsäljare av elmopeder och elcyklar. Har du motor- eller cykelintresse kommer det vara en spännande tjänst för dig.

Ditt arbete blir att med hög servicenivå besvara inkommande supportärenden via både mail och telefon. De ärende som kommer in har stor variation och kräver därför stor flexibilitet av dig som kundsupport. Då vår verksamhet är mopeder, elmopeder, elcyklar och ett stort tillbehörs/reservdels utbud, så är visst teknikintresse och produktkunskap meriterande.

Vi söker dig som gillar kundkontakt och ge god service i ett högt tempo. Ditt arbete har stor variation och det mesta av arbetet sker vid datorn. Vi ser därför att du har bra datorvana och att du kan grunderna i de vanligaste Windows-programmen. Du kommer ibland behöva kommunicera på engelska med kunder, vi ser gärna att du är bekväm med engelska i tal och skrift. Ytterligare språk är meriterande

Tjänsten är på vår butik på Lindhagensgatan 51 på Kungsholmen i Stockholm.

Arbetstider är vardagar 09:00-18:00, samt lördagar 09:45-15:15 enligt schema.

Det är viktigt att du drivs av att göra kunder nöjda. Vi förväntar oss att du är positiv, driven och är duktig på att kommunicera i tal och skrift. I korthet söker vi dig som:
  • Drivs av att god kundvård
  • Är positiv och utåtriktad
  • Meriterande är vana med att jobba via telefon
  • Är duktig på att kommunicera (svenska och engelska)
  • Fler språk är meriterande
  • Trivs att jobba i grupp
  • Intresse för mopeder och elcyklar är meriterande.
Mer info
Kontaktperson Peder Askerlund
Email Mejla Peder Askerlund
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 26 mars 2023 (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Movs Technology Group

Movs Technology Group grundades 2004 och är idag marknadsledande i Sverige inom lätta fordon såsom mopeder, motorcyklar, elcyklar, tillbehör och reservdelar. Företaget består av KopEnScooter.Nu som är Sveriges största återförsäljare av mopeder och scootrar, samt Elcykelvaruhuset som har Nordens största sortiment och är specialister på elcyklar. Företaget har agenturen för världsledande varumärken som Kymco och Niu och säljer även fordon och tillbehör under de egna varumärkena Drax, Lifebike och Masu. Försäljningen sker via e-handel, butik och vårt rikstäckande nätverk av showrooms.

Vi är experter på det vi gör och vi tar ett livslångt produktansvar för alla fordon vi säljer. Movs Technology Group tillhandahåller ett brett sortiment till rätt pris, men allt vi gör har en sak gemensamt - hög kvalitet.