Hoppa till innehåll

Köksmästare Mornington Hotel City

Mornington Hotell:

På bästa adress ligger Mornington Hotel City. Ett hotell med en spännande och äkta historia som familjen Persson ägt sedan 1974. Här möter vi våra gäster i en avslappnad atmosfär utan onödiga köer, krångel och krusiduller. Här ligger fokus på hantverk, form, arkitektur och hållbarhet. Vi har en av Östermalms bästa och mest trivsamma restauranger med uteservering och en stor innergård.

KÖKSMÄSTARE (tillsvidareanställning)

Vi söker nu en ny köksmästare till restaurangen på Mornington Hotel. Du kommer arbeta med grymma kollegor, en rolig meny och vinlista samt underbara gäster. Vi på Mornington är i full gång med att bygga upp ett klassiskt brasserie med en stor, föränderlig meny, som är tillgänglig hela dagen. I köket arbetar vi hantverksmässigt och traditionellt. I matsalen sätter vi stor vikt vid att ge våra gäster en personlig och genuin service. Vi älskar vin och vi hoppas att du delar det intresset med oss. Ditt arbete går ut på att säkerställa att köket är välfungerande, lönsamt och har välmående kockar. Om du också kan tänka dig att flambera en köttbit eller sabrera champagne framför våra gäster är det ett extra plus.

Arbetsuppgifter
Som köksmästare leder du det operativa arbetet i köket. Du är synlig, närvarande och aktiv i verksamheten och säkerställer en hög kvalitets- och servicenivå gentemot gäst. Du har en viktig roll vid rekrytering, utför medarbetarsamtal och hanterar bemanning och schemaplanering. Vidare är du delaktig i uppdatering av arbetsmanualer och ansvarar för praktisk introduktion och arbetsplatsutbildning.

Du har utöver dina operativa uppgifter även ansvar för köksekonomi, lagerhållning, inköp och inventering. Du arbetar nära vår restaurangchef för att utveckla och förbättra verksamheten. Du skapar förutsättningar för en öppen och trivsam arbetsmiljö och tar ett stort personligt ansvar gentemot dina kollegor genom att föredömligt efterleva gällande branschregler, vara en god arbetsledare och inspirera till kompetenshöjning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant restaurangutbildning och minst fem års dokumenterad erfarenhet från restaurangkök. Du behöver även bred erfarenhet från arbetsledande befattning inom kök. Du har tidigare arbetat med buffé och à la carte samt beställningsverksamhet. Med ditt intresse och din kompetens vill vi tillsammans utveckla och driva våra koncept framåt.

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiden är förlagd till såväl vardagar som helger, dagtid som kvällstid.
Mornington logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
09 okt. 2023 (6 dagar kvar)
Typ av anställning

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Hotell & Restaurang
Företagslogga
Höganäs
Teknik & Ingenjör
Företagslogga

Liknande Jobb