Hoppa till innehåll
MOORE Allegretto logotyp

Vi söker revisorsassistenter

Letar du efter en arbetsplats att växa på? Hos oss får du tidigt jobba nära våra kunder, göra stor skillnad och bygga ditt eget nätverk. Är du en teamspelare som gillar människor och som vill hjälpa företag att växa? Sök då tjänsten som revisorsassistent hos oss.

Om tjänsten
Vi letar efter revisorsassistenter som trivs med ett kundfokuserat arbete i ett varierande tempo där ingen dag är den andra lik. Du är självgående, kan effektivt driva ditt arbete framåt och trivs lika bra i nära samarbete med andra kollegor. Hos oss kommer du att få arbeta brett med olika branscher och företag, där dina huvudsakliga uppgifter inledningsvis kommer att bestå av:
 • Revision av ägarledda företag och ideella föreningar
 • Enklare utredningar
 • Skattefrågor
 • Efter att du har lärt dig revisionshantverket kommer du successivt mogna in i rådgivarrollen.

Är du en teamspelare? Vill du hjälpa företag att växa?

Det är en bra början! Uppfyller du även följande punkter är det ännu bättre:
 • Utåtriktad och gillar möten med människor
 • Förmåga att samarbeta med många olika typer av människor
 • Flexibel utan att kompromissa med kvalitet
 • Engagerad, självgående och gillar eget ansvar
 • Goda kunskaper i svenska och engelska

Vad vi kan erbjuda dig

Våra medarbetare är vår största tillgång och genom vidareutbildning, praktisk erfarenhet och en personlig utvecklingsplan ser vi till att du växer och får nya utmaningar i den takt som passar dig, så att du kan nå din fulla potential inom MOORE Allegretto.

Tjänsten innebär stora möjligheter att påverka den egna arbetsrollen och disponering av arbetstid, där vi värnar om en bra balans mellan jobb och fritid, samt hoppas att du vill ta del av vår kultur och de gemensamma aktiviteterna som gör jobbet extra roligt.


Möjligheter att bli delägare

Trivs du och passar du för yrket har vi en modell som stakar ut vägen till att bli delägare i byrån. Det tar såklart några år, men under tiden ger vi dig möjlighet att utvecklas inom de områden du brinner för. Idag har vi sex unga revisorer som började sin bana på Moore Allegretto och som idag är auktoriserade. Tre av dem är kommanditdelägare.


Möt några av våra medarbetare
 • Max Bergman, revisorsassistent: https://www.allegretto.se/max/
 • Elin Wiberg, revisorsassistent: https://www.allegretto.se/elin/
 • Micaela Karlström, delägare och auktoriserad revisor: https://www.allegretto.se/micaela/
Vi söker dig som har en kandidatexamen inom företagsekonomi samt uppfyller Revisorsinspektionens teoretiska krav i din utbildning och är redo att börja hos oss till hösten 2023.

Skicka CV och personligt brev till work@allegretto.se. Vi kallar till intervju löpande.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson
Patrik Ekenberg
Telefon
Email
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
26 juni 2023 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MOORE GLOBAL är ett revisionsnätverk med över 600 kontor och 30 000 medarbetare i drygt 100 länder. I Sverige heter vi MOORE Sweden och finns representerade med fem kontor i Stockholm och Göteborg. Vi fungerar som en samarbetspartner till företag och företagare som värdesätter hög servicegrad och tillgänglighet inom affärsområdena revision, redovisning och skatt.

Liknande jobb