Hoppa till innehåll
Monsefi Marketing AB logotyp

Ekonomi- och marknadsassistent på deltid till Monsefi Marketing

Ansök nu
Vi hjälper nu vår kund Monsefi Marketing med en Ekonomi- och marknadsassistent som vill arbeta på deltid.  

Om företaget

Monsefi Marketing är ett marknadsföringsbolag som hjälper företag att synas i rätt medier och annonseringskanaler. Vi hjälper drygt 3000 kunder att synas i större mediekanaler som Facebook, Google, linkedin, Yahoo etc. Vi riktar oss främst till små och medelstora företag som har en årlig annonseringsbudget på mellan 5.000 – 50.000 kronor. Vi är idag 10 personer på företaget och expanderar stadigt sedan starten.

Om tjänsten
Tjänsten som ekonomi- och marknadsassistent är omväxlande och dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande.

Dina arbetsuppgifter kommer främst bestå av följande:
  •  Följa upp kunders resultat och statistik
  • Upprätta fakturajournal i Excel med fakturanummer och kreditfakturor
  • Beakta och hantera kunders marknadsföringskampanjer
  • Skapa fakturor för nya befintliga kunder
Utöver dessa arbetsuppgifter tillkommer även andra arbetsuppgifter av liknande slag. Momsefi kommer att utbilda dig väl med målsättning om att du ska bli en expert inom området.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är student, gärna i det tidigare stadiet av utbildningen söker ett relevant extrajobb om cirka 6-15 timmar i veckan. Du ska vara genuint intresserad av ekonomi och marknadsföring samt vill jobba med både dagens och framtidens marknadsföring. Du jobbar strukturerat, serviceinriktat och för att lyckas i rollen ser vi att du är noggrann, flexibel och duktig på att uttrycka dig i både tal och skrift. Du har även grundläggande kunskaper inom Word och Excel. I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper men det är meriterande om du har tidigare erfarenhet eller kunskap inom ekonomi och marknadsföring.

Övrigt
Start: Augusti 
Omfattning: Deltid
Plats: Centrala Stockholm, Kungsgatan 37

Låter rollen som ekonomi- och marknadsassistent till Monsefi Marketing intressant? Urvalet sker löpande, tveka därför inte att ansöka redan idag!.Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
14 juni 2023 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare