Hoppa till innehåll
Micromedic AB logotyp

Vi söker en sjuksköterska till - Produktspecialist för området "CARE"

Publiceringsdatum
19 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Micromedic är ett bolag som levererar högkvalitativ medicinteknisk utrustning till sjukhus, universitet och industri över hela landet. Till vår avdelning "Care" vars huvudsakliga fokus riktar sig mot kirurgi, söker vi nu en person med erfarenhet av att arbete i eller nära detta område.

Våra kunder arbetar både i den privata och publika sjukvården. Vi har också kunder inom forskning på universiteten, och utveckling/kvalitetsgranskning på företag. Mångfacetterat därför roligt och utmanande.

Vi har många olika kunder med olika användningsområden för produkterna vi erbjuder.

Micromedic är ett bolag med en platt organisationsstruktur som skapar dynamik och framgång, utvecklande för både företag och person. Vi har fokus på välmående samtidigt som vi vill prestera, vi vill lyckas både i arbetslivet och privat. Individen och teamet är lika viktigt, att vi är individer med olika egenskaper är en styrka. Dynamiken är väsentlig och vi hjälper varandra till att göra bra saker.

Vi söker dig som är utåtriktad, orädd och som anser att dina sociala förmågor är en av dina främsta egenskaper. Inom Micromedic, tillsammans med vårt moderbolag Ortomedic och våra partners finns en oerhörd bredd och kompetens som stödjer din utveckling.

Arbetet handlar om att erbjuda verktyg till personalen inom sjukvården och stödja deras framgångsrika arbete. Dessa verktyg kan sträcka sig från enkla plastöverdrag till högteknologisk medicinsk apparatur för avancerad kirurgi. Oavsett verktyg är vårt fokus att leverera lösningar till våra kunder för att förenkla, effektivisera och förbättra nuvarande situation och på så sätt bidra till en förbättrad sjukvård.

Arbetar du med sjukvård och söker ett annat sätt att göra skillnad kanske du har möjlighet i detta uppdrag. Uppdraget går ut på att vara ute hos användare eller potentiella användare och visa hur man på bästa sätt arbetar med produkterna. Som produktspecialist i denna sektor kommunicerar du i skrift och tal på felfri svenska och mycket bra engelska.

"Arbetet med dessa produkter gör skillnad, i slutändan för den enskilde patienten", Birger Lynum @ Micromedic AB

När du är trygg med produkterna arbetar du frekvent med användarna med eget ansvar för dialogen med dem och direkt med producenten. Du behöver känna dig trygg med att hålla anföranden, kommunicera felfritt på svenska och engelska. Vi reser över hela Sverige så det behöver du överväga, passar det in i ditt liv?

Resande produktspecialist för området "CARE, med försäljningsansvar:
  • Etablera och utveckla kunskapsområdet omgärdande våra produkter
  • Identifiera, skapa och utveckla försäljningsmöjligheter
  • Genomföra presentationer och delta på utställningar
  • Ha kontakt och samverka med våra leverantörer
  • Grundläggande utbildning till slutanvändare
  • Genomföra försäljning och leveranser
  • Budgetera och följa upp säljmål
  • Besvara anbud
"I en vardag med många olika komponenter är det fokus på att vi skall vara långsiktiga och arbeta hållbart", Thommie Karlsson @ Micromedic AB

Vi erbjuder en aktiv och engagerande arbetsmiljö i ett fantastiskt team där vi utvecklas tillsammans, bra utbildning och goda möjligheter till personlig utveckling. Konkurrenskraftig lön, tjänstebil samt pension och försäkring.

Välkommen att ta kontakt med oss på Micromedic
Micromedic AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OM MICROMEDIC

Micromedic AB etablerades i januari 2014. Vi började som distributör av Leica Microsystems alla produkter i Sverige, tillsammans med vårt moderbolag Ortomedic AS har vi sedan utvecklat vårt samarbete med Leica Microsystems.

Sedan 2015 har vi tagit in produkter från andra kända tillverkare inom området kirurgi och anställt fler personer med kunskap om de nya produkterna och fortsätter att vidareutvecklade verksamheten.

Micromedic leverera kvalitetsprodukter till universitet, sjukhus och industri. Vi erbjuder enbart produkter från världens ledande tillverkare. Genom en nära dialog med våra leverantörer deltar vi i forskning och utveckling.

Micromedics medarbetare har bred erfarenhet och kunskap, de har forskat själva och/eller haft liknande utmaningar som våra kunder. Genom att fokusera lika mycket på våra kunders vardag som på våra produkters egenskaper bidrar det till att vi kan omvandla utmaningar till lösningar.

Micromedic ser service i ett helhetsperspektiv, vi hjälper våra kunder att välja rätt produkt, tillhandahåller kunskap om produkt- och applikationsområde och vi erbjuder teknisk service genom egen organisation.

Kvalitet, hållbarhet, etik och miljö
Micromedic AB kvalitets- och miljöledningssystem skall vara certifierat i enlighet med ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015.

Micromedic AB skall vara ett ledande kompetensföretag och den föredragna leverantören inom sitt produktområde. Micromedic skall alltid tillgodose och uppfylla kundernas krav, behov och förväntningar samt fastställda krav i relevanta lagar och föreskrifter.

Detta uppnår vi genom medarbetarnas engagemang och professionalitet samt kontinuerligt fokus på förbättringsarbete.
https://www.micromedic.se/

Liknande Jobb

Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga
Stockholms stad
Organisation & ledning
Företagslogga