Key Account Manager

Key Account Manager

Key Account Manager
Mariestad / Stockholm

Vill du vara med och utveckla papperskategorin med marknadens starkaste varumärken? Här erbjuds du som brinner för försäljning och ledarskap en mycket attraktiv roll som Key Account Manager. På Metsä Tissue har vi fokus på hållbarhet med förnybar råvara och nordiskt trä, vilket är bra för hela världen.

Din roll
Vi söker nu en relationsskapande och proaktiv Key Account Manager med ett brinnande intresse för affärer och känsla för att bygga och stärka relationer med våra kunder inom dagligvaruhandeln.

I rollen som Key Account Manager kommer du att ha en central och viktig roll på vår konsumentavdelning, där din uppgift tillsammans med skandinaviska teamet blir att bidra till ökat värdeskapande, optimering och vidareutveckling av företagets största nyckelkunder. Rollen innefattar bland annat årliga förhandlingar med dina kedjekunder, planering och genomförande av försäljnings- och marknadsaktiviteter samt etablera och bibehålla goda relationer genom hela kundens värdekedja - från kontor till butik. Du utgår från ett av våra kontor antingen i Stockholm City eller i Mariestad och rapporterar till Sales Director KAM. 

Vi erbjuder
Metsä Tissue är rätt plats för dig som vill vara med att bidra till framtiden och till hållbar utveckling. Varje dag arbetar vi för ett bättre klimat och miljö genom resurseffektiv produktion och hållbara lösningar. Metsä Tissue ger dig möjligheten att arbeta inom ett globalt företag med stark lokal förankring.

Vi välkomnar nya tankar och idéer med intresse. Metsä Tissue är ett stort företag som ger varje individ möjlighet till jobbrotation, karriärutveckling och kontinuerlig kompetensutveckling. En positiv attityd, mångsidig kompetens och passion för förnyelse kommer att ta dig långt hos oss.

Vi är ett spännande och internationellt företag med platt organisationsstruktur, där du får möjlighet att påverka och skapa. Det ger dig goda chanser till både professionell och personlig utveckling.

Din profil

  • Erfarenhet från dagligvaruhandeln, gärna från en liknande KAM-roll
  • Brinner för att påverka och skapa
  • Du är förtroendeingivande, handlingskraftig och strukturerad
  • Du är ödmjuk och prestigelös
  • Skapar genom ett personligt och affärsmässigt engagemang rätt förutsättningar för dig och dina kollegor att leverera
  • Du är kommunikativ och ser värdet i att bygga långsiktiga relationer
  • Eftergymnasial utbildning är meriterande

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Daniel Bjerndal på 0720920963.

Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om fötetaget
Metsä Tissue är en ledande leverantör av mjukpappersprodukter i Europa. Våra främsta varumärken är Lambi och Serla. Med produktionsanläggningar i sex olika länder sysselsätter vi cirka 2750 personer. Vår omsättning 2016 var 1 miljard Euro. Metsä Tissue hör till Metsä Group.

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager, Butik, Account Manager
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 6 apr 2023 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!