Key Account Manager - Customer Brands

Key Account Manager - Customer Brands

Key Account Manager Skandinavien - Customer Brands
Mariestad / Stockholm

Här erbjuds du som brinner för försäljning en attraktiv KAM-roll av internationell karaktär. På Metsä Tissue har vi fokus på hållbarhet med förnybar råvara och nordiskt trä vilket är bra för hela världen.  

Vi erbjuder
Som Key Account Manager på Metsä Tissue erbjuds du intressanta och utmanande uppgifter i en dynamisk och ständigt utvecklande organisation. Du blir en del av ett entusiastiskt och motiverat gäng som är stolta över att arbeta för ett företag som leder vägen inom hållbar bioekonomi. Om du tror på samarbete och förnyelse kan det här vara rollen för dig.

Om tjänsten
Metsä Tissue vill stärka sitt KAM-team med en proaktiv Key Account Manager. I rollen får du budget- och resultatansvar för våra nyckelkunder och ansvarar för att leda och utveckla deras varumärkessortiment för att nå kort- och långsiktiga mål i Skandinavien, där vi är verksamma i Sverige, Norge och Danmark. Din bostadsort är i Stockholm med omnejd och du kan utgå från ett av våra kontor i antingen Stockholm eller Mariestad.

Tjänsten som Key Account Manager är en bred roll där du bygger relationer och driver affärsutveckling i syfte att utveckla kunden för att bli ännu mer framgångsrik inom Private Label. Du arbetar i ett nära samarbete med kunden, och till din hjälp har du duktiga KAM-kollegor som kan bistå dig.

Tillsammans med säljteamet ansvarar du för kundrelationer, försäljning och utveckling av Customer Brand-verksamheten (CB). Du rapporterar till försäljningsdirektör KAM Scandinavia.

Din profil
Till rollen som Key Account Manager söker vi dig som vill vara med och bidra till Metsä Tissues fortsatta tillväxtresa. Du är en entreprenöriell person som älskar att göra affärer och arbetar bra självständigt. Att ge dina kunder bästa förutsättningar att erbjuda marknaden ett ännu bättre urval inom Private Label är något du brinner för. Du är drivande och trivs med att hitta nya affärsmöjligheter i en organisation som ger utrymme och frihet.

Vi söker dig som har minst fem års säljerfarenhet inom dagligvaruhandeln / DVH, gärna från en KAM-roll. Du är/har:  

  • en proaktiv och välorganiserad kommunikatör med stor arbetsförmåga
  • duktig på att bygga effektiva och långvariga kundrelationer
  • analytisk med utmärkt förhandlingsförmåga
  • ödmjuk, pragmatisk och positiv
  • kunskaper i engelska och minst ett av de skandinaviska språken

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Daniel Bjerndal på 0720920963.

Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Metsä Tissue är en ledande leverantör av mjukpappersprodukter i Europa. Våra främsta varumärken är Lambi och Serla. Med produktionsanläggningar i sex olika länder sysselsätter vi cirka 2750 personer. Vår omsättning 2016 var 1 miljard Euro. Metsä Tissue hör till Metsä Group.

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager, Butik, Account Manager
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 6 apr 2023 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!