Redovisningskonsult till internationell Redovisningsbyrå

Redovisningskonsult till internationell Redovisningsbyrå

Arbetsbeskrivning

I rollen som Redovisningskonsult jobbar du nära Metric Accountings kunder, vilka är både stora och små företag i olika branscher och utvecklingsfaser. Beroende på dina tidigare erfarenheter, så kommer arbetsuppgifterna att bestå av bland annat:
  • Upprättande av månads-, årsbokslut och årsredovisning
  • Koncernredovisning
  • Ansvar för moms- och arbetsgivardeklarationer
  • Upprättande av bolagsdeklarationer
  • Löpande redovisning
Vem är du?

Vi ser att du har minst ett par års erfarenhet av att arbeta med redovisning. Du har tidigare arbetat på byrå, är van vid kundansvar och att jobba mot deadlines. Det är meriterande om du är Auktoriserad Redovisningskonsult.

Som Redovisningskonsult har du hand om ett flertal kunder och agerar bollplank, varför det är viktigt att du är duktig på att bygga relationer, är affärsmässig och har ett stort engagemang. För att passa in hos oss bör du vara relationsdriven och förstå värdet av att sätta människor främst.
Vidare är det positivt om du trivs med att arbeta på engelska, då vi har ett flertal internationella kunder. Du trivs i en roll där du ger support och service. För att lyckas i rollen ser vi även att du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta och värdesätter en god stämning på kontoret.

Vi erbjuder

Metric Accounting erbjuder, utöver en stark gemenskap och utveckling, även flexibilitet i vårt arbete och generösa förmåner.
Detta är en tillsvidareanställning, med inledande provanställning om sex månader. I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Jurek. Har du frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emelie Baeckström, emelie.baeckstrom@jurek.se.
Varmt välkommen med din ansökan via Jureks hemsida www.jurek.se Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Om Metric Accounting

Vi startade för drygt 20 år sedan i Sollentuna och har idag kontor i Stockholm City, Sollentuna, Södertälje och Visby. Tillsammans är vi 50 konsulter som jobbar för att skapa värde för våra uppdragsgivare genom effektiv redovisning, god rådgivning, stort engagemang, personligt bemötande och alltid med företaget och företagaren i fokus.

Vi hjälper idag ca 300 små som stora företag i många olika branscher och har erfarenhet av att tillgodose deras önskemål under bolagets olika utvecklingsfaser. Vår Ambition är att Tillsammans med företagaren skapa värde och utveckla företaget.
Mer info
Kontaktperson Emelie Baeckström
Telefon 073-745 06 46
Email Mejla Emelie Baeckström
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jurek
Sista ansökningsdag 15 feb 2023 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!