Hoppa till innehåll
Meritmind AB logotyp

Kvalificerad redovisningsekonom till Södertälje

Publiceringsdatum
13 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

För kunds räkning söker vi nu en systemkunnig redovisningsekonom till bolag i Södertälje

Vi söker en kvalificerad redovisningsekonom för ett interimsuppdrag där du får möjlighet att vara med i ett projekt som pågår under hösten. Uppdraget är på heltid och förväntas starta i augusti och pågå till slutet av november.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden:

Den nya EU-lagstiftningen innebär att den här verksamheten utförs i ett eget aktiebolag. Uppdraget innebär både att stötta ansvarig ekonom i löpande bokföring samt i projektet med fissionen.

Erfarenhet och personliga egenskaper:

Du har erfarenhet av kvalificerat redovisnings- och bokslutsarbete. Du har mycket god systemvana samt erfarenhet från större företag. Vi ser att du tidigare har vana av aktiveringar av investeringsprojekt och hantering av anläggningsregister. Tidigare erfarenhet av fission, fusion eller bolagsförsäljningar är meriterande samt om du har erfarenhet av Unit4 ERP.

Som person kan du snabbt sätta dig in i olika redovisningsfrågor och har ett öga för att hitta och lösa differenser.

Är du tillgänglig i augusti och passar kravprofilen in på dig? Skicka då in ditt uppdaterade CV till oss senast 24 maj. Intervjuer kommer att ske löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista dag. Ansvarig konsultchef för detta interimsuppdrag är Maria Olofsson, maria.olofsson@meritmind.se

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande konsultprocess.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen):
Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.

Välkommen med din ansökan!

Meritmind AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 juli 2024 (55 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren