Hoppa till innehåll
Meritmind AB logotyp

Faktura specialist/Billing specialist sökes omgående

Publiceringsdatum
14 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Nu söker vi på Meritmind en erfaren, effektiv och framåt faktura-specialist för ett konsultuppdrag på minst 6 månader som sedan kan övergå i fast anställning hos kund.
Bolaget är ett stort globalt mjukvaruföretag, ett SaaS- bolag, med sitt svenska huvudkontor beläget i Centrala Stockholm, nära Centralstationen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden som Billing specialist:

Du kommer att agera som spindeln i nätet och vara Point of Contact för EMEA/ROW (globalt) och vara den lokala experten vad gäller fakturahantering och frågor från säljare och fakturarelaterade kundfrågor.

Rollen i stort innefattar fakturering, omfaktureringar samt krediteringar på lokal nivå men där de mer transaktionella fakturorna sköts i Indien. En stor del av rollen kommer innebära ett fokus på att stötta kollegorna på sälj med olika förfrågningar och kundfrågor och då vara en lokal EMEA/ROW expert. Du kommer också att ansvara för viss rapportering och uppföljning av fakturering.

Kvalifikationer och erfarenhet
  • Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av en liknande roll där du haft ansvar för kundfakturering och kontakt med delar som rör sälj- och kundorganisationen, gärna i ett globalt bolag med stora flöden, och/eller Order Managment/Sales operations
  • Erfarenhet av såväl Netsuite och Salesforce är mycket meriterande och åtminstone ett av systemen är ett krav
  • Du kommunicerar helt flytande på engelska i såväl tal som skrift och även tyska eller franska är en bonus.
Personliga egenskaper

För att lyckas och trivas i rollen tycker du om många kommunikationsytor och en social roll. Du kommer att ha många bollar i luften och detta måste du kunna hantera med bravur. Du har förmågan att tänka på helheten och förstå hur det du gör påverkar andra delar i flödet och organisationen.

Övrigt:

Tillsättning: Omgående
Anställning: Heltid, tillsvidareanställning

Förutom ett intressant jobb erbjuder Meritmind:
  • Kollektivavtal
  • Förmåner genom Benify som är vår förmånsportal
  • Friskvårdsbidrag
  • Kompetensutveckling, konsultfrukostar, nätverksträffar och andra sociala aktiviteter
Om Meritmind:

Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget ca 370 anställda och omsätter ca en halv miljard. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Ansökan:

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult:
Carolina Löfgren på carolina.lofgren@meritmind.se

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV. Det är endast möjligt att bifoga ett dokument. Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande konsultprocess. Detta innebär bland annat att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process och att du inte behöver skicka in ett personligt brev.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)
Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.

Välkommen med din ansökan!

Meritmind AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 juni 2024 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren