Replenishment Specialist

Replenishment Specialist

Replenishment Specialist

MediaMarkt är Europas ledande konsumentelektronikkedja och har verksamhet i Sverige sedan 2006. Med 29 varuhus och webbutik är MediaMarkts vision att bli den mest föredragna elektronikhandlaren i Sverige. Vårt huvudkontor i Stockholm är en servicefunktion för våra varuhus och vår webbutik.

Replenishment teamet letar nu efter en ny kollega!

Är du en passionerad, engagerad och driven person som vill vara en del av att fortsätta bygga vår framgång? Då är det dig vi söker! Vi på MediaMarkt är ambitiösa och kompetenta i en konkurrensutsatt marknad där vi hela tiden strävar efter att vara bäst

Vi söker en Replenishment specialist med erfarenhet av order- och varuflödesplanering för att stärka vårt Replenishment team. Tjänsten rapporterar direkt till Fulfillment & Replenishment Manager och arbetar på vårt huvudkontor i Stockholm, Järfälla.

Uppdraget med denna roll är att samarbeta med Procurement & Logistics team och definiera produkternas beställningscykel, planera behovet, placeringen av beställningar och orderspårning med leverantörerna. Replenishment specialisten äger tillgängligheten av produktgrupper i syfte att ha rätt produkter med rätt volymer och rätt distributioner bland butikerna.

Viktiga ansvarsområden.
  • Hantera orderplacering, justering och uppföljning i tid med respekt för snäva tidsfrister
  • Hantera leverantörsorder & prognos tillsammans med produktchefer och ansvara för 4-Eye-principen för inköpsbelopp
  • Ansvarig för lagerdistribution till butikerna och tillgång till varorna
  • Använda Relex Replenishment Tool för orderplanering, prognoser och distribution
  • Ansvarig för uppföljning av öppna beställningar och korrigering av beställningar baserat på feedback från leverantörer
  • Hjälpa butiker & logistikteam med kundbeställningar och orderrelaterade frågor
Din profil.

Vi tror att du har en ekonomisk eller logistisk universitetsexamen eller relevant arbetslivserfarenhet tillsammans med erfarenhet av logistik och planering. Du är flexibel med förmåga att se både detaljer och större bild. Goda Excel färdigheter är ett måste för att lyckas i tjänsten. Du har god förståelse för planering av varuflöden, ledtid för produktioner och logistik. Det är meriterande om du har erfarenhet från Relex System, men inte ett krav. Du har gedigna skriftliga och muntliga färdigheter i svenska och engelska.

Är du intresserad?

Tjänsten är på heltid tillsvidare med 6 månaders provanställning initialt. Start är omgående med respekt för eventuellt uppsägningstid. Skicka in din ansökan snarast, dock senast 2023-02-28. Observera att intervjuer sker löpande och att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. I våra rekryteringsprocesser genomför vi en bakgrundskontroll på slutkandidat innan anställning kan bli aktuell.

Frågor och tankar?

För frågor om tjänsten kontakta: Arian Borhanazad, Fulfillment & Replenishment Manager, borhanazad@mediamarkt.se

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.mediamarkt.se/
Sista ansökningsdag 28 feb 2023 (24 dagar kvar)