Hoppa till innehåll
Maxkompetens logotyp

Office Manager / Mood Manager Student extra vid behov!

Publiceringsdatum
01 december 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nuÄr du studerande och öppen och social som person och älskar att vara med där det händer? Då kan denna roll vara något för dig!
Vi söker nu dig som vill jobba extra vid behov!


Dina arbetsuppgifter
I rollen som Office & Mood Manager kommer du att ansvara för kontorets trevnad.
Du kommer vara Stenas ansikte utåt samtidigt som du får en viktig roll på kontoret.
Du ansvarar för att bidra till en stark kultur där du främjar sammanhållning, samarbete och trivsel på kontoret. Allt från att tända ljus i vintermörkret och duka fram fika till att organisera aktiviteter och trevliga sammankomster. Din vardag är dynamisk och består både av administrativa och praktiska uppgifter.
Att vara utåtriktad och hjälpsam är av stor vikt i denna roll och du bör trivas med en varierande vardag där du inte räds att ta dig an nya utmaningar. Vi ser gärna att du tar egna initiativ, tar vara på dina kreativa idéer och förverkligar dem!

En del av arbetsuppgifterna:

Reception
Välkomna personal och ta hand om externa besökare
Ta emot samt administrera leveranser
Organisera och sköta om allmänna kontorsutrymmen
Beställning av kontorsmaterial
Ansvara för Stena Fastigheters Stockholms-/infomailen
Beställa blommor, tårta etc. till olika situationer (fira födelsedagar, barnafödslar etc.)

Konferensvärd
Uppställning av konferensrum
Duka fram/ta bort fika, frukost, lunch etc för möten
Projektleda/Projektledarstöd vid event - både interna och externa, större och mindre.
Allt från bokning, inbjudan, administration av deltagare, agenda och genomförande
Ansvarig för måndagsfika, med allt från beställning av mat till att rigga teknisk utrustning för mötet

IT
Vara behjälplig med konferensteknik
Administration och installation av kontorets app-lösningar

Kommunikation

Behjälplig med internkommunikation i deras olika interna kanaler
Vid behov avlasta kommunikationsavdelningen med framtagning av skrivet kommunikationsmaterial


Kontoret är ett nytt, modernt och innovativt kontor som även kommer att fungera som en Stockholmshub/CoWorking-plats för flera av Stenas bolag.

Hos Stena Fastigheter får man en upplevelse av deras kärnvärden (professionell, omtänksam, innovativ och öppen) både av kontoret i sig och av människorna som arbetar där, och i synnerhet av den kontorsansvarige som är den första du möter.


Din profil
Att vara utåtriktad och hjälpsam är av stor vikt i denna roll och du bör trivas med en varierande vardag där du inte räds att ta dig an nya utmaningar. Vi ser gärna att du tar egna initiativ, tar vara på dina kreativa idéer och förverkligar dem! Det finns goda möjligheter att utvecklas med oss, oavsett om det är i denna roll eller en annan inom koncernen.

Vi tror att du:

Älskar att ge högkvalitativ service
Är social och har lätt för att ta kontakt med människor
Är en initiativtagare som gärna kommer med nya idéer
Trivs i ett varierande arbetsklimat med varierande arbetsuppgifter
Har en positiv attityd, är ödmjuk och prestigelös, en förebild helt enkelt
Ansvarstagande och självständig
Driven/Handlingskraftig
Flexibel
Välorganiserad/strukturerad
Ser lösningar framför problem


Vi erbjuder dig
Vi sätter oerhört stort värde på dig som medarbetare hos oss på Maxkompetens. Hos oss får du en personlig och prestigelös konsultchef vars främsta uppgift är att du ska trivas på din arbetsplats oavsett om du arbetar en kort period eller flera år som anställd hos oss. Din konsultchef är mån om kontakten med dig och kommer både besöka dig ute hos kundföretaget, men finns också tillgänglig via telefon och för personliga möten på Maxkompetens kontor.

Vi vill inget hellre än att hjälpa dig att utvecklas och lyckas i din jobbkarriär. Samtidigt ger vi dig branschens bästa friskvårdsersättning.

Självklart erbjuder vi dig en formell trygghet när det kommer till allt det arbetsrättsliga såsom lön, semester, arbetsmiljö, friskvård, pension och sjukfrånvaro som medföljer stämpeln av att vara ett auktoriserat bemanningsföretag. Hoppas att du vill vara en del av oss!


Övrig information
Placering: Stockholm
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Arbetstid: Extra vid behov
Lön: Individuell lönesättning tillämpas

Stena Fastigheter har valt att samarbeta med Maxkompetens i den här rekryteringsprocessen. Du kommer att arbeta som konsult via Maxkompetens på plats hos Stena Fastigheter.
Vid eventuella frågor kan du kontakta rekryteringsansvariga, Malin Rangstedt på malin.rangstedt@maxkompetens.se

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt! Urval och intervjuer sker löpande. Vi ser fram emot att få träffa dig!


Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och har kontor på fem orter fördelade på Kristianstad, Växjö, Halmstad, Borås och Stockholm. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och varje dag har vi ca 280 konsulter ute på uppdrag. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Maxkompetens logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
27 dec. 2023 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och har kontor på fem orter fördelade på Kristianstad, Växjö, Halmstad, Borås och Stockholm. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och varje dag har vi ca 280 konsulter ute på uppdrag. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri. Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.
http://www.maxkompetens.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Hässleholm
Industri & Anläggning
Företagslogga

Liknande Jobb

Stockholms stad
Administration
Företagslogga
Stockholms stad
Administration
Företagslogga
Stockholms stad
Administration
Företagslogga