Hoppa till innehåll
Ansök nu

Nu har du möjligheten att ansluta dig till Malthe Winjes vinnande team och bidra till att forma framtiden i bolaget.
Vi söker en passionerad och driven industrisäljare med distrikt Sverige. Du kommer att spela en central roll i att bygga upp Malte Winjes försäljning och planering på den svenska marknaden.

De erbjuder en inspirerande arbetsmiljö där du kommer att få utmanas och växa som säljare inom industriella komponenter. I denna roll kommer du få möjligheten att vara en del av en dynamisk organisation som strävar efter att vara i framkant av den tekniska utvecklingen.


Dina arbetsuppgifter
I rollen som industrisäljare kommer du att ansvara över att identifiera och marknadsföra Malte Winjes produkter.

Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att vara:
Upprätta årliga budgetar för intäkter och kostnader.
Driva försäljningen och ha budgetansvar.
Se till att medarbetare har den nödvändiga kunskapen och kompetensen inom produktområdet.
Utveckla strategier och marknadsplaner för att maximera försäljningspotentialen.
Ansvara för försäljningsmaterial, presentationer och prislistor för att stärka Malte Winjes varumärkesidentitet.


Din profil
Vi ser gärna att du har erfarenhet som industrisäljare och med ett starkt kontaktnät inom branschen. Vi söker även dig som är en tekniskt kunnig individ som kan snabbt ta till sig tekniken även om du kanske inte har tidigare erfarenhet inom det specifika området. Vi ser även att du är en person som gillar att hålla dig uppdaterad om konkurrenssituationen och marknadsutvecklingen för att hela tiden ligga steget före.

Du besitter följande egenskaper:
Förmågan att snabbt förstå och anpassa dig till tekniska lösningar.
En stark motivation att träffa och överträffa förväntningarna hos potentiella kunder.
Drivet att bygga långsiktiga och framgångsrika affärsrelationer.
En passion för försäljning och en förmåga att anpassa dig till olika kundbehov och situationer.


Övrig information
Placeringsort: Stockholm
Start: Enligt överenskommelse
Varaktighet: Tillsvidare

Tycker du att beskrivningen passar in på dig och låter som en rolig utmaning? Ansök då till tjänsten redan idag. I den här rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt vid din personlighet och vi ser fram emot att läsa just din ansökan. Vi tillämpar löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.?Vi ser fram emot din ansökan!

Malthe Winje har valt att samarbeta med Maxkompetens i denna rekryteringsprocess. Har du frågor angående tjänsten eller processen i sin helhet så kontakta gärna oss via email stockholm@maxkompetens.se.

Ansökningar via e-post mottages ej på grund av GDPR.Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och har kontor på fem orter fördelade på Kristianstad, Växjö, Halmstad, Borås och Stockholm. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och varje dag har vi ca 280 konsulter ute på uppdrag. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
24 sep. 2023 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och har kontor på fem orter fördelade på Kristianstad, Växjö, Halmstad, Borås och Stockholm. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och varje dag har vi ca 280 konsulter ute på uppdrag. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri. Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare