Teknisk säljare

Teknisk säljare

Teknisk säljare
Stockholm

Martinsson Elektronik levererar elektronik & tjänster som bidrar till bättre funktionalitet och användbarhet till kunderna. Vi befinner oss nu i en kraftig tillväxt och behöver därför stärka vårt affärsutvecklingsteam i Stockholm med en teknisk säljare. Vill du vara med och stärka vår unika position i elektronikbranschen? 

Vårt fokus är displayer, HMI-lösningar, maskinstyrning och genom vår unika affärsmodell skapar vi starka kundvärden. Vi kommer oftast in tidigt i kundens process där vi diskuterar syften och mål med produkten och där resultatet blir en del i att förverkliga kundens framgång. Det som gör oss unika är att vi erbjuder ett helhetsåtagande där vi designar, utvecklar, producerar, distribuerar och underhåller produkten under dess livscykel. Detta gör att kunden kan fokusera på sitt IP vilket medför att vi tillsammans kan skapa fantastiska resultat.

Vi erbjuder
Som teknisk säljare får du chansen att arbeta i ett mycket välmående företag i positiv utveckling som präglas av en stark teamanda och kamratskap. Du kommer ha stort eget ansvar där du med dina kreativa och engagerade kollegor tillsammans har som mål att öka företagets marknadsandelar och stärka dess unika position.

  • Ett ansvarsfullt arbete där du med hjälp av en framgångsrik affärsmodell säljer helheten
  • Marknadsmässig lön, tjänstebil och alla verktyg du behöver för att sköta ditt jobb
  • Till stöd finns också kundutveckling, produktutveckling och övriga medarbetare

Din profil
Du har ett stor affärsmannaskap och inger förtroende, vilket leder till långsiktiga relationer med både dina kollegor och kunder.

  • Du har gediget kunnande inom komplex projektförsäljning och ett naturligt intresse för teknik
  • Du har gott om driv och energi
  • Du är van att hantera hela säljprocessen och ofta tillsammans med kollegor i gemensamma projekt
  • Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och har god IT-vana och körkort

För rätt person finns senare möjlighet att växa in i rollen som regionchef för affärsutvecklarna i Stockholm.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Jenny Fröjd, tel.013-991 53 80 och Marie Gummerus, tel. 070-657 80 74.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om oss
Martinsson Elektronik grundades 1970 och har lång erfarenhet som agenturföretag och distributör inom elektronikbranschen. Vår affärsmodell är en stark framgångsfaktor och därför vill vi nu anställa fler säljare. Vi kommer oftast in tidigt i kundens process där vi diskuterar syften och mål med produkten och där resultatet blir en del i att förverkliga kundens framgång. Det som gör oss unika är vårt helhetsåtagande där vi erbjuder design, utveckling, produktion, distribution och underhåll. 

Läs mer om oss på: www.martinsson.se

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Account Manager, Teknik & Ingenjör, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 12 mars 2023 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!