Hoppa till innehåll
Manpower logotyp

Lagerarbetare till kund i Jordbro!

Drivs du av att ha frihet under ansvar och av att nå resultat tillsammans med ditt team? Är du på jakt efter ett jobb som ständigt bjuder på nya utmaningar och som dessutom är fritt och samtidigt mycket ansvarskrävande? Då kan det här vara din nästa utmaning! Just nu söker vi på Manpower lagerarbetare till vår kunds verksamhet i Jordbro. Vill du vara med på vår kunds resa? Välkommen med din ansökan till oss på Manpower!

<img src="https://mpgnlogo.blob.core.windows.net/swe/67e40237-f47a-44cc-847b-0519ffaac615.png">

Det här uppdraget innebär att du kommer att bli anställd av oss på Manpower men arbeta på plats hos vår kund i Jordbro.

Om jobbet som lagerarbetare
Som lagerarbetare har du en viktig roll som innebär att flytta och lagra varor på lastpall med hjälp av truck samt kommunicera och rapportera avvikelser. Dessutom kommer du tillsammans med ditt team sortera och placera gods till rätt del av lagret samt arbeta med orderplock med hjälp av truck.

Är du rätt för rollen som lagerarbetare?
För att trivas med dina kommande arbetsuppgifter är det viktigt att du arbetar målinriktat för att nå resultat och att du har god förmåga att arbeta effektivt. Vidare är det viktigt att du har ett stort engagemang och att du har lätt för att identifiera problem och hitta lösningar. Dessutom har du ett organiserat arbetssätt. Slutligen är du en person som sätter ambitiösa mål och strävar efter att göra det där lilla extra.

Vi på Manpower söker dig som
  • har erfarenhet av lagerarbete och truckkörning
  • har goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • har truckkort
  • klarar av ett fysiskt tungt jobb
Vi ser det som meriterande om du har
  • logistikutbildning
  • tidigare erfarenhet av orderplock med pick by voice
  • b-körkort och tillgång till bil
I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundkontroll i brotts- och belastningsregistret inför en eventuell anställning.

<iframe width="1280" height="720" src="https://www.youtube.com/embed/Tk3qzrX9Aqo" title="Jobba på Manpower, det här erbjuder vi." frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>

Vad kan Manpower erbjuda dig?

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals populära arbetsgivare som våra kunder. På manpower.se hittar du mängder av lediga jobb över hela landet. Du kan söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Oavsett vilket får du en trygg och flexibel anställning med stora möjligheter att bygga nya erfarenheter.

Ansök idag!

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Mathilda Carlström via e-post: Mathilda.Carlstrom@manpower.se. Notera att vi inte tar emot ansökningar på mail. Vi intervjuar löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Vi intervjuar löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
05 maj 2023 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare