Hoppa till innehåll
Manpower logotyp

Labbtekniker till välkänt industriföretag i Stockholm!

Ansök nu
Är du en handlingskraftik person som vill ha et jobb där ditt engagemang kommer till sin rätt? Vill du ha ett jobb som innebär mycket problemlösning? Då har du kommit rätt! Just nu söker vi på Manpower en Labbtekniker i Stockholm. Vill du vara med på vår kunds resa? Välkommen med din ansökan till oss på Manpower!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och vår kund. Du kommer att bli anställd av Manpower med en visstidsanställning på 6 månader med möjlighet till förlängning. Du behöver vara tillgänglig för jobb på dagtid. Kunden är ett framgångsrikt och globalt företag som drivs av en passion för innovation.

I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundskontroll i brotts- och belastningsregistret inför en eventuell anställning.

Om jobbet som labbtekniker

Som labbtekniker har du en viktig roll som innebär att självständigt genomföra analysarbete enligt fastställda metoder samt utföra standardiserade tester. Vidare ansvarar du för arbete med olika kemikalier och maskiner samt utvecklar nya metoder. Dessutom ansvarar du för att löpande analyser utförs och hanteras enligt fastställt provtagningsprogram samt arbeta med sammanställning och rapportering av data.

Kvalifikationer

Vi på Manpower söker dig som:
  • Maskinkompetens
  • Kemikaliekompetens
  • God datorvana
  • God svenska i tal och skrift
  • Fullständiga gymnasiebetyg
  • Erfarenhet av liknande arbete
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet som maskinoperatör eller har arbetat med kemikalier tidigare.

Som person tror vi att du är positiv, engagerad och självständig i ditt arbete. Vi ser även att du är öppen och utåtriktad då arbetet innebär kontakt med många olika människor. Dessutom tänker du alltid ett steg framåt och brinner för att lösa olika typer av problem

Vad kan Manpower erbjuda dig?

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid tekniska frågor kring din ansökan vänligen kontakta teknisk support på 0771-559910, öppet vardagar 07:00 - 18:00. Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi har hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ida Blom via e-post: ida.blom@manpower.se.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
04 juli 2023 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare