Butikssäljare till Circle K i Nordvästra Stockholm | Extrajobb

Butikssäljare till Circle K i Nordvästra Stockholm | Extrajobb

Just nu söker vi på Manpower butikssäljare till Circle Ks verksamhet i norra Stockholm. Är du på jakt efter ett extrajobb som alltid bjuder på omväxlande arbetsdagar och nya utmaningar? I rollen ingår ansvar för kundbemötande och säljaktiviteter. Dessutom finns möjlighet att jobba heltid i sommar. Vill du vara med på Circle Ks resa? Välkommen med din ansökan till oss på Manpower!

<img src="https://mpgnlogo.blob.core.windows.net/swe/06a0cf2c-9c09-437d-b5f1-6f55c2939561.png">

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och Circle K. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos Circle K.

Vad innebär tjänsten som butikssäljare?

I rollen som butikssäljare ansvarar du för att se till att hyllorna är välfyllda, att det är rent och snyggt i butiken samt ge ett positivt och hjälpsamt kundbemötande. Främst kommer ditt ansvar innebära kassahantering och kundbemötande. Något som är extra roligt med den här rollen är att det också ingår att vägleda kunder på ett serviceinriktat och professionellt sätt.

Vår kund har öppet dygnet runt vilket innebär att arbetstiderna kan variera. Arbetstiderna som gäller för detta uppdrag är dagar, kvällar, nätter och helger, måndag till söndag. För att vara aktuell för uppdraget ska du vara tillgänglig att jobba minst 2 pass i veckan och vi ser gärna att du är flexibel och öppen för varierande arbetstider. Vill du jobba heltid under sommaren finns det goda möjligheter för det.

Servicestationerna vi bemannar är indelade i kluster, där du kommer bemanna flera olika stationer inom det geografiska området. De stationer som ingår i nordvästra Stockholm är:
 • Roslagstull
 • Solna Järva Krog
 • Solna Råsunda
 • Kista Akalla
 • Sollentuna Häggvik
 • Sundbyberg Rissne
 • Bromma Alvik
 • Bromma Råcksta
 • Ekerö Träkvista
Anställningen kommer att inledas med en introduktionsutbildning som kommer genomföras under mars och april. Första delen kommer genomföras på en och samma station på olika skift. Därefter kommer du även att få vidare upplärning på andra stationer inom ditt kluster. Tjänsterna tillsätts löpande och starterna sker därför också parallellt.

Är det dig vi söker?

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du känner ett stort engagemang för ditt arbete och att du sätter kundens önskemål i första hand. Det är också viktigt att du förmedlar information på ett tydligt och strukturerat sätt.

Vi söker dig som
 • Har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Detta kan vara jobb, studier, elitidrott, egenföretagande, pension etc.
 • har B-körkort
 • Behärskar svenska i både tal och skrift
 • har god förståelse för engelska i både tal och skrift
 • kan jobba minst 2 pass i veckan
 • har fyllt 18 år
Det är meriterande om du har
 • tillgång till egen bil
 • Utbildning inom detaljhandeln, service, försäljning eller liknande
 • Goda kunskaper i Officepaketet och webbaserade system
 • Erfarenhet av detaljhandel-, snabbmats-, säljbranschen eller liknande
I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundkontroll i brotts- och belastningsregistret inför en eventuell anställning.

I samband med att du registrerar din ansökan får du gärna ladda upp ditt studieintyg/sysselsättningsintyg!

<iframe width="1280" height="720" src="https://www.youtube.com/embed/Tk3qzrX9Aqo" title="Jobba på Manpower, det här erbjuder vi." frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>

Vad kan Manpower erbjuda dig?

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals populära arbetsgivare som våra kunder. På manpower.se hittar du mängder av lediga jobb över hela landet. Du kan söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Oavsett vilket får du en trygg och flexibel anställning med stora möjligheter att bygga nya erfarenheter.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Mathilda Carlström, mathilda.carlstrom@manpower.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående men notera att vi INTE tar emot ansökningar via mail.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Övrigt

Placeringsort: Nordvästra Stockholm

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Extrajobb
Sista ansökningsdag 24 apr 2023 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.