Hoppa till innehåll
Ansök nu
Makita Sverige söker nu en Marketing Manager för att leda marknadsteamet och utvecklingen i takt med företagets tillväxt!

Vill du bli en del av ett dynamiskt team inom marknadsföring? Vi söker en driven och kreativ Marketing Manager som vill ta vår marknadsföring till nästa nivå. Som Marketing Manager kommer du att spela en viktig roll i att forma och implementera marknadsföringsstrategier som ökar försäljningen och förbättrar företagets varumärkespositionering. Är du den vi söker?

Ditt anställningserbjudande

Vi är ett värdestyrt företag med branschens bästa verktyg. Vi är stolta över vår familjära företagskultur där vi värderar samarbete, öppen kommunikation och en positiv arbetsmiljö. Du kommer att vara en del av ett team där din åsikt och input är värdefull, och där du kommer att känna dig välkommen och uppskattad.

Du kommer att ha personalansvar för två personer på marknadsavdelningen och du rapporterar till Sales Director. Vi är ett litet team som jobbar nära och hjälper varandra. Då rollen är ny kommer du ha stora möjligheter att påverka denna.

Du kommer att få en gedigen onboarding så du lär känna oss och vår verksamhet samt dina härliga kollegor.

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter består bland annat av:
  • Skapa, utveckla och implementera marknadsföringsstrategier och planer
  • Ansvara för och genomföra marknadsaktiviteter enligt sälj och marknadsstrategi
  • Skapa kampanj- och produktspecifikt marknadsmaterial för internt och externt bruk exempelvis säljpresentationer, nyhetsbrev och enklare trycksaker, enligt bolagets grafiska profil
  • Skapa och analysera rapporter
  • Samarbeta med sälj och övriga avdelningar i syfte att optimera arbetet
  • Utveckla och skapa content för websidor och sociala media kanaler
Värt att veta

Även om Makita är ett stort globalt bolag så sköter vi vår marknadsföring själva i Sverige. Vi utformar våra strategier och arbetar med våra kampanjer för att marknadsföra våra produkter. Vi lanserar över 100 produkter per år vilket gör att vi har ständigt pågående kampanjer och en gedigen planering för hur dessa ska utformas.

Kontoret ligger i Bredden där vi sitter i ljusa och fina lokaler. En del resor ingår i tjänsten då vi medverkar vid mässor, arrangerar roadshows etc.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har erfarenhet av att leda. Du är van att jobba med produkter och har ett intresse och förståelse för vår bransch. Vidare har du en god förmåga att kommunicera och uttrycka dig tydligt, såväl skriftligt som muntligt på svenska och engelska då du på egen hand skapar och uppdaterar material till olika kanaler på företaget. Behärskar du även norska är det meriterande.

Som person är du driven, prestigelös, samarbetsvillig och trivs med att arbeta självständigt med flera projekt igång samtidigt. Du känner dig trygg med att fatta snabba beslut och litar på din egen förmåga. Du gillar att skapa nya kontakter och ta initiativ för dessa. För rollen krävs goda kunskaper inom Office 365 och i Adobe CC (främst Indesign, Photoshop och Illustrator). Du behöver även körkort och tillgång till egen bil.

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson
Malin Mitzén
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
08 juni 2023 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare