Tech Lead
Stockholm 

Majemaförlaget - ett stabilt, etablerat och växande EdTech-bolag - söker en Tech Lead, med ansvar inom mjukvaruutveckling, visionär arkitektur och produktutveckling. Detta är en möjlighet - för dig som vill växa i en större ansvarsroll, alternativt för dig med gedigen senioritet - som önskar en utvecklande roll kombinerad med work-life balance på ett bra familjeägt bolag. Låter detta som rätt möjlighet för dig?

Majema har under sina 40 år som läromedelsförlag lyckats genom att vara lyhörda för kunders behov. Vi låter alltid våra redaktörer med lärarbakgrund vara tongivande i produktutformning, vilket resulterat i ett framgångsrikt koncept där tryck och digitalt går hand i hand. Vår bransch utvecklas snabbt och vi ser stora möjligheter att nyutveckla samt förädla våra applikationers produktfunktionalitet, tillgänglighet och innehåll.

Förlaget har en robust teknisk plattform och eftersträvar alltid att upprätthålla en modern arkitektur med hög driftstabilitet. Vi är specialiserade på läromedel för förskola till årskurs 6, och utvecklar skolböcker och e-läromedel av hög kvalitet. Nu expanderar vi inom e-läromedel och söker därför en trygg fullstackutvecklare att ta sig an en bred roll.

Om rollen
Rollen som Tech Lead passar dig som gillar nära samarbete med kollegorna på kontoret. Du leder ett litet team lokalt samt trivs med mixat ansvar inom produktägarskap, visionärt arkitekturarbete och egen programmering. I rollen behövs en person som är komfortabel i kontakt med externa specialister inom integrationer, IT-säkerhet och drift. Dialog förs löpande med konsulter och ett team i Indien som hanterar webbutveckling, kompabilitet, test och mediahantering. På Majema jobbar vi med Microsoft-baserad teknik och verktyg som Angular, C#, .NET Core och MS SQL.

Rätt person för rollen behöver ha en utvecklartyngd inom C# med bred erfarenhet av systemintegrationer. För att passa in hos oss på Majema så tror vi att du är nyfiken och ödmjuk, strukturerad och noggrann, samt upplevs som en serviceinriktad lagspelare.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Anders Johansson, 0723-06 35 26, på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om Majema
Majemaförlaget är ett läromedelsförlag med kontor i Nacka strand som erbjuder läromedel för förskola till årskurs 6 samt planeringsverktyg till skolor i Sverige. Förlaget har givit ut basläromedelserier i svenska, engelska och matematik, samt är ledande inom planeringsverktyg, som t.ex. kalendrar för både lärare och elever.

Majemas ledstjärna är att kreativitet och struktur ska gå hand i hand. Eleverna ska få utrymme för sina egna tankar och funderingar. Böckerna ska vara tilltalande i sin layout med fina och tydliga illustrationer. Eftersom redaktionen består av lärare så gör Majema de läromedel de själva skulle vilja använda i klassrummet. På Majemas kontor är det en familjär och gemytlig stämning. Här jobbar man för långsiktiga relationer och att du som medarbetare kan få vara med och påverka och styra din utveckling.

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT, Utvecklare, Projektledare
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.intenso.se/sv
Sista ansökningsdag 16 feb 2023 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.