Bolagsjurist till Magnolia Bostad

Bolagsjurist till Magnolia Bostad

Arbetsbeskrivning

I rollen som bolagsjurist hos oss kommer du att stödja verksamheten och ledningen med juridisk rådgivning i syfte att bolaget ska uppnå sina affärsmål samt följa gällande lagar och föreskrifter. Du kommer att arbeta med olika entreprenadrättsliga frågor och bland annat upprätta och förhandla avtal samt ta fram mallar och rutiner. I rollen ingår också arbete med fastighetsrättsliga frågor och du ger, tillsammans med externa jurister, rådgivning till verksamheten i projektutvecklingsfrågor, förvärv och försäljningar. Som bolagsjurist arbetar du brett och hanterar även bolagsrättsliga frågor (såsom styrelsearbete), allmän affärsjuridik och annan compliance.

Du arbetar på vårt huvudkontor i centrala Stockholm och blir en del av juristavdelningen som med denna rekrytering består av två personer. Du rapporterar till chefsjuristen.

Vem är du?

Vi söker dig som efter avslutad juristexamen har arbetat i minst 2 - 4 år på advokatbyrå eller bolag. Du har erfarenhet av att arbeta med entreprenadrätt och det är fördelaktigt om du har arbetat med entreprenad för fastighets- eller bostadsutveckling. Det är även meriterande om du har erfarenhet av att förhandla totalentreprenader. Vi letar efter dig som är en problemlösare med stort intresse för affären. För att lyckas i rollen behöver du ha förmågan att arbeta självständigt och ha goda projektledaregenskaper. Som person är du prestigelös, ordningsam och serviceinriktad.

Du erbjuds:

Vi erbjuder dig en spännande roll på ett bolag som är en del av den svenska samhällsbyggnaden. Tjänsten ger dig goda möjligheter till professionell utveckling, du arbetar nära chefsjuristen och verksamheten på en arbetsplats med högt tempo och mycket god stämning. Du blir en del av ett ambitiöst och nyfiket team som drivs av att tänka nytt och som gillar att utmana varandra att hela tiden ta nästa steg.

Ansökan

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval sker löpande.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Magnolia Bostad med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Caroline Lönnbark på telefonnummer 076 002 69 21 alternativt caroline.lonnbark@jurek.se.

Om verksamheten

Magnolia Bostad är en ledande samhällsutvecklare som utvecklar nya boenden i attraktiva lägen. Vi utvecklar bostäder både för egen förvaltning och för försäljning, såväl hyresrätter som bostadsrätter, samhällsfastigheter och hotell. Vår verksamhet sträcker sig från Ystad i söder till Luleå i norr, vi är ca 110 medarbetare som arbetar på våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Norrköping och Umeå.

Kanske känner du igen oss på vår gula färg som lyser upp de platser där vi utvecklar och förvaltar morgondagens bostäder? Hos Magnolia Bostad finns det alltid plats för dig som är kunnig, engagerad och som vill vara en del av framtidens samhällsutvecklare.
Mer info
Kontaktperson Caroline Lönnbark
Telefon 076 00 26 921
Email Mejla Caroline Lönnbark
Område Stockholms stad
Yrkesroll Juridik, Affärsjuridik, Bolagsjurist
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jurek
Sista ansökningsdag 14 feb 2023 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!