Vi söker en butikschef till vår nya Apple Premium Reseller-butik på Sveavägen i Stockholm. mStore är Sveriges enda rikstäckande Apple Premium Reseller och drivs av MacSupport AB som arbetat framgångsrikt i branschen sedan 1987.

Om tjänsten

Som butikschef har du övergripande lönsamhetsansvar. Du är en engagerad ledare som coachar ditt säljarteam och utvecklar dem. Du jobbar även mycket med aktiv försäljning, varför vi ser att du är en duktig och driven säljare. Du säkerställer resultat inom försäljning och kvalitetsmål och arbetar aktivt med uppföljning. Du är därför noggrann och ansvarstagande.

Våra ledord är "Surprise and delight" och som butikschef säkerställer du att alla kunder imponeras och inspireras av upplevelsen i butiken. Målet är att alltid sälja det som passar varje kund bäst. Som butikschef kommer du bland annat att:
  • Leda ett engagerat och effektivt butiksteam.
  • Ansvara för försäljningen.
  • Driva och utveckla kundservicen i butiken.
  • Säkerställa resultat och måluppfyllelse.
Din profil
För att lyckas i rollen som butikschef är det viktigt att du är en handlingskraftig och coachande ledare. Vi ser att du har tidigare erfarenhet av personalansvar samt dokumenterat goda försäljningsresultat. Du inspirerar dina medarbetare och sätter upp tydliga mål. Vi ser även gärna att du har ett genuint teknikintresse och god kunskap om Apples produkter och lösningar.

Krav
  • God förståelse för affärsmässighet samt företagsekonomiska termer och rapporter.
  • God kommunikationsförmåga.
  • Erfarenhet som säljare där kunden är i fokus.
  • Erfarenhet som ledare, gärna inom retail.

Övrigt

Heltidstjänst 100%. Varierande arbetstider och helgarbete förekommer.

Så ansöker du
Sista ansökningsdag är 2021-03-11. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så ansök gärna så snart som möjligt. Ansökan skickas till jobba.sveavagen@mstore.se. Märk ansökan med "Butikschef".

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta Marcus Sturesson, m.sturesson@macsupport.se

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.macsupport.se/
Sista ansökningsdag 11 mars 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

mStore är en Apple Premium Reseller-butik som säljer Mac, iPad, iPhone och tillbehör. Som auktoriserad butik har vi krav på oss att kunna det mesta kring Apples produkter. MacSupport är en av Sveriges absolut största leverantörer av Apples produkter, och vi har 12 butiker runt om i landet, från Luleå i norr till Malmö i syd.