Butikssäljare

Butikssäljare

Vi söker en driven butikssäljare till vår Apple Premium Reseller-butik på Birger Jarlsgatan i Stockholm.

Vi söker dig som gärna inspirerar till kreativitet, genom att du delar med dig av din kunskap om våra produkter och vårt utbud till våra kunder. Det är du som anställd som utgör hela grunden för en välkomnande atmosfär. Du kommer att arbeta med kunniga kollegor, som är väldigt angelägna av att dela med sig av sina kunskaper. Du kommer att möta många utmaningar, du kommer att bli inspirerad av både kunder och kollegor och framförallt, du kommer att bli stolt över ditt arbete.

Vi söker dig som:
  • Har förmågan att snabbt lära dig om nya produkter.
  • Har förmågan att alltid kunna ge en fantastisk kundupplevelse, oavsett vilken situation du ställs inför.
  • Är trygg i dig själv och ser stora möjligheter i ditt arbete.
  • Alltid erbjuder vänliga ord och en hjälpande hand.
  • Trivs i arbetet med personlig försäljning, varuexponering och hålla god ordning i butiken.
  • Har ett brett intresse för teknik och Apples produkter.
Som butikssäljare hos oss är du tydlig, professionell och kundfokuserad. Du har en hög energinivå, du ser en nöjd kund som en belöning och du älskar att ge god service. Vi ser gärna att du är resultatorienterad och trivs med att arbeta mot uppsatta mål. Att du agerar kundens coach i butiken, för att ta fram en lyckad lösning, är ett självklart mål för dig. Hos oss så mäts du lika mycket på vad det är du gör som hur du gör det, därför hoppas vi att dina personliga värderingar överensstämmer med våra.

Krav:
  • Dokumenterad erfarenhet av kundservice/försäljning.
  • Du brinner för att sälja och lyssnar noga på dina kunder.
  • Gillar att jobba hårt och tar dig an det som behöver göras.
  • Har ett stort intresse för Apples produkter och har lätt för att ta till dig kunskap om butikens sortiment och nya produkter.
Vi ser gärna att du är över 20 år. Det är meriterande om du har provat på att arbeta inom detaljhandeln och/eller något serviceyrke. Om du har tidigare erfarenhet från försäljning av kapitalvaror, då ser vi det som ett extra plus – men det är framförallt dina personliga egenskaper som vi värdesätter högst.

Tjänsten är på heltid. Arbetstiden är oregelbunden, och utgår från butikens öppettider. Rekryteringen pågår löpande så ansök så snart du kan, dock senast 31 augusti, till anders.lakhwani@mstore.se

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.macsupport.se/
Sista ansökningsdag 31 aug 2021 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

mStore är en Apple Premium Reseller-butik som säljer Mac, iPad, iPhone och tillbehör. Som auktoriserad butik har vi krav på oss att kunna det mesta kring Apples produkter. MacSupport är en av Sveriges absolut största leverantörer av Apples produkter, och vi har 11 butiker runt om i landet, från Luleå i norr till Malmö i syd.