Vill du jobba med Apple Produkter?

Vill du jobba med Apple Produkter?

Om jobbet

Är du en problemlösare och längtar efter att vara del av ett snabbt växande e-handelsföretag? Har du ett intresse för Apples produkter och är nyfiken på teknikbranschen? Då kan du bli en av våra Apple Specialister.

Vi startar nu en helt ny del i vår verksamhet och söker medarbetare till våra fräscha lokaler vid Sankt Eriksplan där du kommer få vara med och utveckla framtidens mResell.

Arbetsuppgifter

Som Apple Specialist hos oss jobbar du uteslutande med Apple produkter och blir del av ett internationellt team. Dina främsta uppgifter kommer vara att:
 • Diagnostisera och kvalitetssäkra Apple-produkter
 • Sköta leveranser och logistik
 • Kommunicera med utländska kollegor (engelska)

All verksamhet sker med kunden och teamet i fokus och därför är engagemang samt en lösningsorienterad inställning av stor vikt. Utöver de huvudsakliga arbetsuppgifterna förväntas du ta egna initiativ och ha en öppen attityd inför oförutsedda utmaningar, stora som små. Verksamheten är att betrakta som en start-up och tjänsten passar därför dig som trivs i en föränderlig och kreativ arbetsmiljö med utrymme för eget ansvar.

Vi söker dig som

Får en kick av att lära dig nya saker och både är intresserad av teknik och människor. Som person är du ansvarskännande, strukturerad och driver på ditt arbete självständigt. Likväl trivs du att arbete i team och har god samarbetsförmåga. Du är inte rädd för utmanande problem och du drivs av att befinna dig i en miljö där du får möjlighet att utvecklas. I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt läggas vid dina personliga egenskaper.

Vi tror på ett modernt ledarskap

Därför anser vi att våra medarbetare är vår största och viktigaste resurs. Vi tycker att arbetsplatsen ska vara en trygg och jämställd plats där människor med olika bakgrund kan mötas och fritt framföra tankar och idéer. Vi tror på att lyckas genom sina misstag, att lära av varandra och växa tillsammans. Du behöver inte vara ett proffs på Apple-produkter, bara ha rätt inställning. Utbildning kommer att erbjudas fortlöpande under anställningen.

Din profil
 • Har ett intresse för Apple-produkter
 • Är ansvarskännande och organiserad
 • Tar egna initiativ
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
 • Är stresstålig och duktig på att prioritera

Det är meriterande om du
 • Har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
 • Har en teknisk bakgrund
 • Har grundläggande kunskaper av Apples produkter
 • Har slutfört gymnasieutbildning
 • Har administrativa färdigheter

Tjänsten passar exempelvis dig som är ny på arbetsmarknaden. Vi tar emot ansökningar löpande. Maila till oss och berätta om dig själv!
Mer info
Email Mejla mResell AB
Område Stockholms stad
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT, Testare, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://mresell.se
Sista ansökningsdag 7 okt 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

mResell är en ledande online-butik för återanvända Apple-produkter. Vårt uppdrag är bygga en mer hållbar framtid genom att förlänga livscykeln för Apples produkter.

Sedan starten 2013 i Sverige har vi vuxit varje år och finns numera även representerade med 20+ medarbetare i Finland, Spanien, Tyskland, Nederländerna, Australien, Polen och Storbritannien. Arbetet med att expandera till ytterligare länder fortgår kontinuerligt.

I vårt sortiment hittar du en stor variation av Apples produkter så som iPhone, iPad, MacBook Pro, iMac, Apple Watch m.fl. På mResell anser vi att kommunikation är nyckeln till framgång. Därför tillhandahåller vi alltid kompletta produktspecifikationer och utförliga beskrivningar av skicket för samtliga produkter i vårt lager.

Vi samarbetar med auktoriserade verkstäder i samtliga länder för den absolut bästa kvalitetssäkringen av våra produkter. Det betyder att vi lever upp till höga krav på kundnöjdhet, snabbhet och kompetens så att man kan vara säker på att alltid få bästa möjliga kvalitet och trygghet från sitt köp eller sälj.