Hoppa till innehåll
M3CS AB logotyp

Affärskonsult Finans

Ansök nu
Om M3CS
M3CS är ett svenskt konsultföretag som grundades 2020 och har idag blivit ett av de största konsultbolagen inom Infors affärssystem.
Idag är M3CS över 80 anställda med en snitterfarenhet på 15+ år inom Infor M3/Cloudsuite. Deras huvudsakliga fokus är att implementera och sälja affärssystemet M3/Infor Cloudsuite, med best of breed produkter som exempelvis Novacura, iCore, Medius, Vince, Extend, etc.
M3CS har som vision att bli det självklara valet för alla M3 kunder. För att uppnå detta vill de optimera nyttan av kundernas M3 lösning genom att erbjuda de bästa konsulterna, expertisen och branschkunskapen.

Din roll som Affärskonsult Finans
I den här tjänsten kommer du jobba med olika projekt hos M3CS kunder men också nya implementeringsprojekt av Infor Cloudsuite. Du kommer tillhöra ett team duktiga kollegor där du kommer fortsätta utveckla dina kunskaper inom Infor Cloudsuite.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Hjälpa kunder att effektivisera processer i samband med implementering och utveckling av process- och systemlösningar inom Infor M3.
  • Genomföra workshops för att analysera ett företags processer. Utifrån resultaten av workshops ta fram lösningar efter kundernas behov.
  • Supportera kunder i deras affärssystemlösning och i deras integrationer mot andra system. Vid behov utbilda personal vid implementation av Infor M3

Om dig
För att lyckas i rollen tror vi att du kommer från en liknande bakgrund och att du har jobbat som konsult eller användare i ett par år. Du har gedigen erfarenhet från Infor/M3 och en mycket god förståelse för ekonomi samt affärssystemen.

Som person tror vi att du är social, har en professionell arbetsattityd och goda kommunikations- och samarbetsegenskaper.
Du är även pedagogisk, initiativtagande och resultatfokuserad. Du arbetar på ett strategiskt och flexibelt sätt för att uppnå uppsatta mål.  

Viktigt för tjänsten är:
  • Erfarenhet från Infor/M3
  • God förståelse för ekonomi
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift

M3CS erbjudande
M3CS erbjuder dig en miljö där anställdas välbefinnande värdesätts samtidigt som de levererar de bästa lösningarna till sina kunder. Du kommer få jobba på en modern arbetsplats med spännande och utmanande projekt, goda förmåner, flexibilitet samt med trevliga och glada kollegor där ni har kul tillsammans.

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Placering: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Finner du tjänsten som Affärskonsult Finans hos M3CS intressant? Skicka in din ansökan idag, vi på Needo ser fram emot att höra från dig!

 
Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
28 sep. 2023 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare