Hoppa till innehåll
Lybab AB logotyp

Personal till återvinning

Vi söker medarbetare, både på fulltid och deltid, till vår bemanning av återvinningsstationer för omgående start.

Stationerna är lokaliserade på Lidingö och Upplands Väsby.

De positioner vi vill bemanna är:
  • Arbetsledare
  • Kundmottagare/sorteringspersonal (ingen tidigare erfarenhet krävs)
  • Lastbilsförare (C-körkort)
  • Hjullastarförare
Vi söker dig som är intresserad av att jobba med människor och som är öppen och serviceinriktad. Arbetet är mestadels förlagt utomhus, vilket är fördelaktigt i dessa tider av smitta.

Som nyanställd på Lybab AB kommer du att genomgå en utbildningsperiod där du får lära dig alla delar av arbetet samt säkerhet på arbetsplatsen. Tidigare professionell erfarenhet i återvinningsbranschen är därför inte ett krav, men en merit.

Din attityd och personlighet är det som gör dig till en god medarbetare och kundmottagare. En person som jobbar på Lybab AB är:
  • Glädjespridande - skapar trevlig stämning både hos medarbetare och kunder
  • Lagspelare - tillsammans får vi det att fungera
  • Noggrann - rätt sak på rätt plats
  • Servicefokuserad - vi ser till att kunden alltid är nöjd
Hos oss får du även en möjlighet att komma vidare i din utveckling. Vi är ett expanderande företag som gärna ser att våra anställda utvecklas vidare inom företaget. Det är din attityd och ambition som avgör hur långt du kan gå!

Vi tillämpar provanställning under de sex första månaderna av anställningen. Goda kunskaper i det svenska språket är ett krav. Start kan ske omgående.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
18 juni 2023 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lybab är ett modernt svenskt företag med en bred verksamhetsbas inom bygg, entreprenadsektorn och återvinningen. Vi erbjuder kostnadseffektiva tjänster och lösningar där vi alltid sätter kunden först. Titta gärna närmare på våra olika verksamhetsområden och se exempel på utförda entreprenader genom att klicka på rubrikerna nedan.

Liknande jobb