Hoppa till innehåll
Loomis logotyp

Värdetransportör Stockholm

Publiceringsdatum
10 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vill du jobba hos en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare?

Vi söker Värdetransportörer till vårt affärsområde CIT (Cash in Transit) i Sollentuna

Som värdetransportör

Som Värdetransportör är du Loomis ansikte utåt. Dagarna är omväxlande och det är ett arbete med frihet under ansvar där du till stor del lägger upp dagens körordning själv. Du utgår från vårt kontor i Rotebro som ligger precis vid buss och pendelstationen men om du åker bil så har vi gratis parkering. I jobbet ingår det bilkörande, hämta och lämna kontanter/paket i butiker, ladda och serva uttagsautomater, tömma serviceboxar och stå för viss typ av service på våra egna safepointmaskiner. Verksamheten bedrivs till största del måndag-fredag 06:00-20:00 där arbetspassens längd varierar mellan 10-12h. Det innebär att man jobbar i snitt 3 eller 4 pass i veckan. Möjlighet att lämna önskemål om schema och arbetstider finns som vi alltid försöker tillgodose.

Varför arbeta på Loomis?

För oss är det viktigt att du trivs på arbetsplatsen och med oss som arbetsgivare. Du kommer att ingå i ett team med prestigelösa kollegor som stöttar och månar om varandra. Vi tycker det är viktigt med mångfald där alla kan bidra med sina erfarenheter och kunskaper. Hos oss är alla lika viktiga, oavsett roll eller anställningstid. Loomis har ett stort utbud av förmåner och rabatter via Benify, friskvårdsbidrag, tillgång till gym på arbetsplatsen och vi anordnar personalaktiviteter för att skapa en god sammanhållning. Inom bolaget finns det goda möjligheter att utvecklas och växa.

Lönen är i förhållande till övriga tjänster inom logistikbranschen bra. Vi har transports kollektivavtal där en värdetransportör har C-lön + tillägg.

Vem är du?

Vi söker dig som är social, serviceinriktad, självgående och har ett driv för att vilja utveckla både bolaget och dig själ. Är en engagerad person med hög integritet och noggrannhet. Är lösningsfokuserad och duktig på att skapa relationer med kollegor och kunder.

Vidare ska du ha tekniskt intresse, körkort och ha en gymnasieutbildning eller motsvarande. Du behärskar svenska i både tal och skrift. Tjänsten kräver att du är ostraffad, drogfri och inte har några betalningsanmärkningar. Vi gör säkerhets - och bakgrundskontroller på alla våra medarbetare innan anställning.

Meriterande för tjänsten är om du har en väktarutbildning och gärna har erfarenhet av att köra transporter/budbil.

Går du vidare i rekryteringsprocessen kommer ett personlighetstest att skickas till din e-post och det är viktigt att testet görs inom några dagar för att vi ska kunna boka in en intervju.

Låter det intressant?

Sök tjänsten redan idag då urval och intervjuer sker löpande. Vi ser framemot att höra ifrån dig!

Liknande Jobb

Loomis logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 april 2024 (42 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Grundkärnan i Loomis verksamhet är värdetransporter där vi förflyttar kontanter och andra värdeföremål till och från butiker, banker, deponeringsboxar och uttagsautomater. Samtidigt som vi är marknadsledande på kontanthantering erbjuder vi även företag andra logistiklösningar. Som en del av att bemöta digitaliseringen av betalningar som sker runt om i världen har vi affärsområdet Loomis-Pay där vi erbjuder kassasystem till bla. butiker och restauranger. Kassasystemet är till för både digitala betallösningar samt kontanter där kunden har möjlighet att själv välja hur man vill betala. Just nu lever mer än 1 miljon människor i utanförskap och är beroende av kontanter som betalmedel och ca 80* procent av sveriges befolkning vill att kontanter ska fortsätta vara ett accepterat betalmedel.

På Loomis tror vi på mångfald och inkludering och med vår slogan "All Welcome" tar vi ställning som en inkluderande arbetsgivare och aktör i samhället. Alla våra kunder ska kunna betala på det sätt som passar dem - oavsett om det är kontanter, kort eller digitalt

På Loomis jobbar vi såklart för en bättre miljö och minska vår klimatpåverkan.

Vårt hållbarhetsarbete kan du läsa mer om här: https://www.loomis.com/sv/hallbarhet/hallbarhetsramverk.