Hoppa till innehåll
Logent logotyp

Claims Agent till Jordbro

Ansök nu
Vår kund förstärker nu teamet inom logistik för att fortsätta sin starka internationella satsning där du blir en nyckelspelare! Du kommer få jobba med flera av kundens marknadsledande varumärken och bolag inom high-end designmöbler och tillsammans med kunden fortsätta utmana och transformera hela branschen. Som Claims Agent kommer du tillhöra ett sammansvetsat och framåtlutat team på kundens centrallager i Jordbro och rapportera till Claims Manager.

Tjänsten är en heltidstjänst. Tjänsten är förlagd på kundens kontor i Jordbro.

Arbetsuppgifter

Som Claims Agent hjälper du kunderna med frågor som rör deras order som ej har levererats enligt förväntan. En viktig del är att se till att kundupplevelsen håller samma höga nivå som produkterna vår kund erbjuder. Kontakten med leverantörerna är därför viktig för att hjälpa kunden vidare i hanteringen. Målet är att kunden ska få god service, en positiv upplevelse av företaget och fortsätta vara en återkommande kund.

Krav för tjänsten
  • Har erfarenhet av att jobba med god service och har trivts med det.
  • Är självgående och tar egna initiativ för att kunna hantera kluriga situationer.
  • Arbetar effektivt och strukturerat med en förmåga att lösa saker snabbt.
  • Har mycket god datorvana.
  • Talar och skriver både svenska och engelska flytande.
Det är meriterande om du även
  • Har jobbat inom kundtjänst, reklamation eller likande administrativ roll.
  • Har erfarenhet av system så som Microsoft Navision eller ImBox.
Om ansökan:

Urval görs löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor kring tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta rekryteringsspecialist Edita Korac på edita.korac@logent.se, alternativt 073-545 71 89.
Mer info
Kontaktperson
Logent
Telefon
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
23 juni 2023 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi tar hand om våra anställda och erbjuder alla medarbetare trygga anställningsförhållanden och marknadsmässiga löner. Vi finns på ett 30-tal orter i Sverige och vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen. Resan som anställd kan börja på olika orter i olika delar av vårt bolag där vi nu 2023 är ca 3000 anställda i Sverige, Norge, Danmark och Nederländerna. Kom ombord du också, det blir en rolig resa!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare