Medarbetare till Skadeförebyggande

Medarbetare till Skadeförebyggande

Löf är inte vilket försäkringsbolag som helst. Vi försäkrar och förebygger skador i sjukvården. Just nu söker vi dig som har förståelse för det medicinska språket och som vill arbeta i en administrativ roll och prova något annorlunda.

Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Som medarbetare på vår skadeförebyggande enhet kommer du huvudsakligen att arbeta med journaler som ska översättas till koder och utgöra grunden för Löfs skadestatistik. Dina arbetsuppgifter består av att ansvara för att Löfs skadeärenden kodas i enlighet med gällande ICD-klassifikation samt åtgärdsklassifikation. Du ingår i enheten Skadeförebyggande och rapporterar till chefssjuksköterska. Det finns möjlighet att förlägga en del av arbetet på distans. Tjänsten är en visstidsanställning som pågår tom 2023-12-31.

Om dig som medarbetare

För att passa in hos oss är du en social, prestigelös och lyhörd person. Du är noggrann och systematisk och förstår det medicinska språket. Du har en god analytisk förmåga. och kan läsa och förstå texter med medicinskt innehåll. Som person är du positiv och hjälper gärna till där det behövs och du trivs i en administrativ roll.

Dina erfarenheter

Vi söker dig som har jobbat som medicinsk sekreterare, undersköterska, sjuksköterska eller på annat sätt med ICD koder. För denna tjänst behöver du kunna läsa och förstå journaltexter och översätta till koder. Du har medicinsk sekreterarutbidning eller annan relevant utbildning och goda IT kunskaper.

Inte vilket jobb som helst

På Löf arbetar vi mål- och värderingsstyrt. Våra värdeord, Aktiv, Effektiv, Respektfull, och Professionell, genomsyrar vårt sätt att arbeta.

Precis som vi bryr oss om våra kunder, bryr vi oss om våra medarbetare och vill ge dig förutsättningar för utvecklas och göra ett så bra jobb som möjligt. Vi erbjuder en god företagskultur och nära samverkan med dina kollegor. Vi har också valt att ha ett flexibelt arbetsupplägg och vår arbetsplats finns i moderna lokaler centralt placerat i Stockholm.

Kom och jobba med oss

Skicka cv och personligt brev när du söker tjänsten.
Eftersom urvalsprocessen sker löpande är det bra om du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdagen är den 13 februari.

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta:

Marita Danielsson, chefssjuksköterska

08-501 312 56, marita.danielsson@lof.se

Har du fackliga frågor? Kontakta:

Lisbeth Nylén-Bakurin, Forena

08-551 010 35, lisbeth.nylen-bakurin@lof.se

Maria Wångdahl, Saco

08-551 011 04, maria.wangdahl@lof.se

Personuppgifterna i din ansökan behandlas enbart i rekryteringssyfte och kommer att sparas i maximalt två år.
Mer info
Kontaktperson Marita Danielsson
Telefon 08-501 312 56
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Offentlig Förvaltning, Kommunal administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://lof.se/
Sista ansökningsdag 13 feb 2023 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om oss

Löf är det ledande försäkringsbolaget inom patientskador.
Vårt uppdrag är att utreda och lämna ersättningen till patienter som skadas i vården, samt bidra till att antalet vårdrelaterade skador minskar. Vår arbetsplats ligger på Södermalm i Stockholm och tillsammans är vi cirka 190 medarbetare som jobbar med försäkring, skadereglering och patientsäkerhet. Mer information om Löf hittar du på www.lof.se